Copy
Als u deze e-mail niet goed kunt lezen, bekijk de online versie
Voeg nieuwsbrief@dutchcat.nl toe aan uw adresboek, zodat u deze nieuwsbrief altijd ontvangt.

DutchCat in de Telegraaf.

Hebben jullie het artikel van Epco Ongering in Vrij, de weekendbijlage van de Telegraaf, gelezen? Nee. Klik op de volgende link voor een vaarimpressie en het artikel. Veel lees en kijk plezier.
DutchCat in de Telegraaf...

Boot Düsseldorf was groot succes

Het was een spannende avond tijdens de Flagship Night op Boot Düsseldorf waar de DutchCatTwelve was genomineerd voor Europees Motorboot van het Jaar 2017. We zijn trots dat wij als nieuwkomer in de markt second best zijn geworden. We zijn benieuwd wat het in maart wordt als de Nederlandse verkiezing voor Motorboot van het Jaar 2017 plaatsvindt. Duimen maar!

Hoewel wij het gevoel hadden dat het aantal bezoekers wat minder was, was de kwaliteit van de gesprekken met geïnteresseerde kopers en dealers van hoog niveau. Dat belooft wat voor het vervolg. Op naar ….

 

…..Hiswa Amsterdam Boat Show

Wij zijn al weer hard bezig met de voorbereiding van deze indoor bootshow. De DutchCatTwelve zal op deze show aanwezig zijn en zeker de show stelen. De Hiswa Amsterdam Boat Show vindt plaats van woensdag 8 maart tot en met zonder 12 maart. Op donderdag en vrijdag is de beurs zelfs tot 22.00 uur open.

Op woensdag 8 maart om 10.00 uur, tijdens de opening van de beurs, wordt bekendgemaakt welk schip zich Nederlands Motorboot van het Jaar 2017 mag noemen. Wij hopen op een goede afloop, maar de concurrentie is niet mis. De DutchCatTwelve staat in hal 5, stand 05.220. Jullie zijn van harte welkom.

Doe de DutchCat Experience

Bent u geïnteresseerd in de DutchCatTwelve en wil u ook kunnen zeggen hoe geweldig het schip vaart, u kunt zich nu al opgeven voor een proefvaart. U kunt ook een persoonlijke uitnodiging ophalen op onze stand tijdens de Hiswa.
U kunt hier de Experience aanvragen...
Facebook
Facebook
Website
Website