Copy
Als u deze e-mail niet goed kunt lezen, bekijk de online versie
Voeg nieuwsbrief@dutchcat.nl toe aan uw adresboek, zodat u deze nieuwsbrief altijd ontvangt.

See you at HISWA Amsterdam Boat Show


Mooie opening in het Engels. Is pakkender dan wanneer ik het in het Nederlands schrijf, maar ons welkom aan u is er niet minder om.
 
Wordt de DutchCatTwelve Nederlands Motorboot van het Jaar 2017?
 
Wij houden onze vingers gekruist wat de jury bekend zal maken tijdens de openingsdag 8 maart om 10.00 uur. We houden jullie op de hoogte.
 
U bent van harte welkom om de DutchCatTwelve op deze beurs in het echt te ervaren. Voor degenen die in onze maillijst staan is er nog een beperkt aantal vouchers beschikbaar, maar op = op.
 
Hal 5 stand 05.220
 
Volgens velen die de DutchCat in het echt hebben ervaren steekt een echte ervaring met kop en schouders uit boven alle andere vormen van informatie die wij tot nu toe hebben verspreid. Zien is beleven, ervaren, ruimte, kwaliteit, zicht, vaarplezier, genieten op het water maar ook als je ligt aangemeerd.

Kom naar de HISWA in de RAI in Amsterdam. Open van woensdag 8 maart tot zondag 12 maart. De HISWA is op donderdag en vrijdag tot 22.00 uur open.
 
Voor meer info klik: http://www.hiswarai.nl/
 

DutchCat open dagen in april

Bent u niet in de gelegenheid om de DutchCatTwelve op de HISWA te bezoeken, geen nood. Wij houden op de volgende data open huis in onze thuishaven in Spakenburg, Westdijk 36-09. Als het weer het toelaat zullen we korte proefvaarten maken en genieten van de stabiliteit en stilte die de DutchCat biedt. Meldt u aan of kom spontaan langs. Alles mag, niets is verplicht.

Wij zijn op de volgende zaterdagen en zondagen in april van 12.00 tot 17.00 uur tot uw beschikking:
  • Zaterdag: 8, 15, 22 en 29 april;
  • Zondag 2, 9, 16, 23 en 30 april.

Let op: zaterdag 1 april zijn wij, in verband met promotieactiviteiten voor DutchCat in het land, niet aanwezig.
 
Vriendelijke groet,
Jan van Eck
Facebook
Facebook
Website
Website