Copy

PAASSTAGE 2016


KFC Meise zal in samenwerking met ‘Football Education Verbraeken’ voor de vierde maal een voetbalstage organiseren waarbij professionele trainingen worden aangeboden, bedoeld als aanvullende opleiding bij onze clubtrainingen. De 'Paasstage' loopt van dinsdag 29 maart t.e.m. vrijdag 1 april 2016 en vindt plaats op de terreinen van 'De Nekker', Sint-Annastraat 29, 1860 Meise.
Meer informatie vindt u op onze website.
Meer info
ANDERE STAGES EN KAMPEN IN 2016


Wij kunnen u reeds meedelen dat het 3e zomerkamp van onze club plaatsvindt van maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 augustus 2016 en open is voor alle spelers van U6 t.e.m. U12 (nieuw seizoen). Naast de vele voetbal-, sport-, en andere leuke activiteiten plannen we op woensdag een uitstap naar het Avonturenpark van Waver.
Het jaarlijkse zeekamp maakt dit jaar eenmalig plaats voor een herfstkamp in Oostmalle. Het herfstkamp wordt georganiseerd voor spelers van U7 t.e.m. U12 en vindt plaats van 30 oktober t.e.m. 4 november 2016.
TALENTENDAGEN 2016

Ook dit seizoen organiseren we in de maanden maart en april talentendagen voor nieuwe spelers. Voor onder- en middenbouw zijn er 3 talentendagen, voor bovenbouw zijn er talentdetectietrainingen en voor het eerst organiseren we ook een talentendag voor doelmannen. Broers, zussen of vriendjes die geïnteresseerd zijn vinden meer informatie op onze website www.kfcmeise.be. Inschrijven kan via onderstaande knop.
Inschrijven
TEKENTALENT GEZOCHT

Binnenkort zullen wij een tekenwedstrijd uitschrijven voor onze jeugdspelers. Bedoeling is dat zij onze visie op het jeugdvoetbal (spelplezier, geen vroegtijdige specialisatie, Multimove, iedereen evenveel speelkansen, ...) in een tekening verwerken. Daarna zouden wij graag de beste tekening in elkaar ‘laten weven’ door een getalenteerd tekenaar. De bedoeling is dat het uiteindelijke resultaat zal gebruikt worden als uithangbord voor de jeugdwerking van de club. Een speler of ouder die zich hiervoor geroepen voelt, mag steeds contact opnemen met Tim Laureys via tvjo@kfcmeise.be of 0485/97.86.71.
DOORLICHTING FOOT PASS

3 jaar geleden lichtte Double Pass, een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in de doorlichting van voetbalclubs op alle niveaus, onze werking door. Wij haalden toen ‘2 sterren’, het hoogst mogelijke kwaliteitslabel voor een club met een provinciale werking. Momenteel werken wij keihard aan een nieuw dossier. Op 3 februari 2016 komt de auditor langs op de club voor een hele reeks interviews met spelers, trainers en sportief verantwoordelijken om daarna op basis van het dossier én de audit ons opnieuw een beoordeling te geven. Wij hopen uiteraard opnieuw op 2 sterren zodat onze jeugd de 3 volgende seizoenen opnieuw op provinciaal niveau kan voetballen. Binnenkort meer nieuws hierover.
VISIE SCHEIDSRECHTERS BIJ ONDERBOUW EN MIDDENBOUW

Wij kregen al meermaals de vraag of het niet mogelijk is oudere jeugdspelers in te schakelen als scheidsrechter voor de jeugdwedstrijden. Uiteraard zouden we dit een zinvol project vinden, maar toch hebben we er voor gekozen om ouders te laten fluiten. Op die manier zwengelen we de ouderbetrokkenheid aan, weten ouders beter hoe moeilijk het soms wel is als scheidsrechter en hebben andere ouders meer respect voor ‘de man in het zwart’. Dit alles heeft zijn effect niet gemist: onze ouders zijn top als supporter... Niet te luidruchtig, gedisciplineerd, respectvol, fantastisch!
Wil je op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws uit onze jeugdwerking? Schrijf je dan via onze facebookpagina in voor de nieuwsbrief en ontvang hem als eerste in je mailbox.
Schrijf je in
Copyright © 2015 KFC Meise, All rights reserved.