Copy

Sidste nyt fra fanklubben!

FANKLUBBENS STORE VELGØRENHEDSAUKTION!

Nu er det igen tid til fanklubbens store velgørenhedsauktion. Vi har mange lækre effekter, og hele overskuddet fra auktionen går til velgørende formål relateret til Liverpool. Alle kan byde på effekterne! På fanklubbens forum vil alle effekter være listet med billeder og øjebliks prisen.
Læs mere om auktionen HER

Her kan du se eksempler på nogle af de effekter du kan byde på:
       
 

FA'n Cup 2017

Lørdag d. 5. august bliver der igen afholdt FA’n Cup, og det foregår igen på Vanløse Idrætspark. Vi har tilmeldt et hold og i år er der deltagelse af bl.a. Blackburn Rovers (forsvarende mestre), AS Roma, Juventus, Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund, Chelsea, Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Der er i hvert fald et par arvefjende opgør for Liverpools side samt mulighed for at genskabe nogle af de magiske øjeblikke, som profferne har givet os fans.

Vi skal bruge mellem 7-12 spillere, som er klar på at spille røven ud af bukserne i Liverpools farver. Der spilles 7-mands fodbold, og der er selvfølgelig dommere til alle kampe. Liverpool FC Fan Club Danish Branch har af flere omgange vundet turneringen, sidste år manglede der dog lige det sidste fra at holdet gik videre fra puljen.

Læs mere om hvordan du kan deltage i FA'n Cup 2017 HER
 

Aktuelle konkurrencer:

Vi har som altid i forbindelse med medlemsbladet en række konkurrencer.
Copyright © 2017 Liverpool FC Fan Club Danish Branch.


Vil du ændre måden du modtager disse mails på?
Du kan opdatere dine præferencer HER eller framelde sig mailinglisten HER

Email Marketing Powered by Mailchimp