Copy
View this email in your browser

ISSUE #2
Sanny zoekt Geluk

Voor mijn YouTube kanaal ben ik dagelijks op zoek naar inspiratie voor meer geluk, bewustzijn en persoonlijke groei. Het allerbeste deel ik hier graag met jou.

Vorige zomervakantie las ik op het strand het geweldige boek "Lezen, weten en niet vergeten" van breinexpert Mark Tigchelaar. Ik haalde hier mega goede tips uit die mij tot op vandaag helpen om effectiever te werken en informatie op te slaan.

Een klein voorbeeld: als ik midden in het editen van een video zit en Jorg vraagt me iets, dan vraag ik of het later kan omdat ik deze handeling eerst wil afmaken. Ik heb van Mark geleerd dat als ik wel een vraag tussendoor zou beantwoorden, mijn brein 15 tot 20 minuten nodig heeft om weer in de flow te komen. Eigenlijk begin je dan weer helemaal opnieuw. Je kan je hersencapaciteit vergelijken met het werkgeheugen van een computer: als je te veel switched van taak of teveel tegelijk hebt open staan dan loop je vast.

Zoals dat wel vaker gaat komen bepaalde mensen vanzelf op je pad, en zo ook Mark. Ik ontmoette hem bij Tony Robbins begin dit jaar, en nu heb ik samen met hem een video voor jullie gemaakt met tips en technieken om vandaag nog je productiviteit te verhogen!
| Online training cadeau

Om je verder te ondersteunen geeft Mark speciaal voor jou een gratis online training. Het zijn 7 filmpjes van 5 minuten met tips, technieken en methoden om vandaag nog je productiviteit te verhogen. Bekijk ze hier.
Je krijgt deze feelgood mail omdat je je hebt aangemeld op mijn website Sanny Zoekt Geluk :-)


 Wil je geen tips om meer uit je leven te halen? Unsubscribe van deze lijst 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sanny zoekt Geluk · Passeerdersgracht 18 · Amsterdam, 1016 XH · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp