Copy

Nieuwsbrief April 2019

Reünie 

Toss some confetti in the air and celebrate!

Act of Change bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden. Een geweldig moment voor een reünie. Goed gezelschap, verdiepende gesprekken en een heerlijke high-tea, maakte het een geslaagde middag.

Tijdens de reünie ontmoette oud deelnemers van Act of Change elkaar voor het eerst of na lange tijd. Hoe zijn hun herinneringen, welk effect heeft Act of Change op hun ontwikkeling gehad en wat is er met iedereen gebeurd sinds die tijd?

Hieronder alvast een voorproefje:
Welke invloed heeft Act of Change tot nu toe op je ontwikkeling gehad?
Janine “Ik zoek naar oplossingen om uiteindelijk toch mijn doen te bereiken"

Waar ben je trots op sinds jouw Act of Change?
Lygently “Nu ik mij besef dat het een keuze is hoe je reageert op bepaalde gebeurtenissen, heb ik gemerkt dat ik vaker een situatie positief kan zien dan voorheen”.

Op onze website staan de prachtige foto’s en de testimonials van onze helden. 

Wij danken Marc Bikeshop voor het mogelijk maken van deze viering.

Act of Change 2019

Nog even en dan start de groep van 2019! Jongeren uit het hele land Rotterdam, Amsterdam, Krimpen aan de IJssel en nog veel meer plaatsen hebben JA gezegd. Schoolgaand en werkend allemaal. Zij willen het nodige leren en doen om hun doel écht te kunnen bereiken. 

Er zijn nog maar enkele plekken vrij. Bemachtig jij een van deze laatste plekken?

Aanmelden Act of Change

Training van Blik op Talent 

Vanuit Stadsdeel West hebben wij mogen deelnemen aan een training op maat van Blik op talent. Het stadsdeel wilt (vrijwilligers)initiatieven een handje helpen en wij hebben hiervan mogen profiteren.

Samen met Saskia van Wijk hebben wij onze wervingsaanpak nog eens tegen het licht gehouden. Wij danken Saskia voor je frisse energie, inspiratie en de  nieuwe inzichten.
Met nieuwe moed zijn wij de werving voor 2019 gestart. 

5 valkuilen bij het veranderen van gewoonten

Een van de dingen die ik heb ontdekt bij het aanleren van een nieuwe gewoonten, zijn de argumenten die wij kunnen benoemen voor het niet in de praktijk brengen van deze goede gewoonte. Er is altijd wel een reden om iets niet te doen. Meestal kan je ook nog zeggen dat het een goede reden is. Het sluipt er zo gemakkelijk en snel in.

Probeer je een gewoonte te veranderen? 
Wees voorbereid op een van deze vijf valkuilen die vast door je gedachten zullen schieten.

  1. Dat je kunt stoppen met het in de praktijk brengen van de nieuwe gewoonte, omdat het je al een paar dagen of keer niet is gelukt. “Ik heb maandag en dinsdag mijn plannen voor gezond eten niet gevolgd, dus ik begin volgende week maandag wel opnieuw”. 

Meer weten?

Copyright © *2019* *AOC2019:SMFF*, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp