Nieuwsbrief MTbook. Samenwerken aan kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van medische technologie.
Niet goed leesbaar? Open deze nieuwsbrief in uw browser

Update MTbook

Deze update ontvang u omdat we recent contact hebben gehad over MTbook. Stelt u deze mail niet op prijs? Laat het ons weten, of schrijf u direct uit via de link onderaan deze nieuwsbrief.

In deze update aandacht voor de volgende onderwerpen:

Laatste nieuws

Website MTbook goed ontvangen. Eerste aanmeldingen al binnen!


Zes aanmelding bij de lancering
Vorige week maandag lanceerden we de website van MTbook. Ondertussen kunnen we vertellen dat de lancering een groot succes is geweest. Maar liefst zes ziekenhuizen meldden zich al voor een nadere kennismaking. Eerlijk gezegd: dit hadden wij zelf ook niet verwacht. De kracht van ons eigen netwerk verraste ons enorm.

Inzet van krachtig netwerk
We deelden via het LinkedIn kanaal van Zorgon een update, en brachten een groot deel van de gebruikers op Supportbook (het andere zorgplatform van ons) via een nieuwsbrief op de hoogte van de lancering van MTbook. We gingen behoorlijk “viral” zoals dat met een modern woord heet.

Bekijk hier de afbeelding in detail voor een impressie van het sociale succes.

Verbeterpunten website direct opgepakt


De lancering was niet alleen maar hosanna. We ontvingen ook de nodige op- en aanmerkingen op de website.

Oude browsers & mobile
Zo werd deze nog niet in alle oude browsers goed getoond, en was het ook op verschillende smartphones nog niet perfect. Dit is ondertussen allemaal opgelost. Verder is er flink ‘geslepen’ en ‘gefinetuned’ door ons webteam, en zijn we zeer tevreden over het resultaat.

Inhoud van de website
Qua inhoud van de site hebben we gemerkt dat het voor niet-insiders pittige kost is, en de informatie hier en daar nog wat abstract is. Hier zijn we het roerend mee eens. MTbook is/ wordt een brede dienst, die op veel vlakken functionaliteiten en meerwaarde biedt. We gaan hier op korte termijn nog stappen in zetten. Wordt vervolgd.

Voortgang en status ontwikkeling versie 1.0 MTbook


Bi-directionele koppeling met Ultimo
De ontwikkeling van versie 1.0, en dan met name de nieuwe interface met Ultimo, is een mooie uitdaging. Los van de complexiteit die de interface met zich meebrengt, speelt ook het kritische tijdspad hier een belangrijke rol. Tot dusver verloopt alles voorspoedig.

Een eerste uitgebreide oplever-,test- en bijstelronde voor de aanlevering van de informatie uit MTbook naar Ultimo heeft plaatsgevonden, en is goed verlopen. Het is nu een kwestie van bijschaven. Ondertussen wordt er door beide partijen hard gewerkt aan de aanlevering van de informatie vanuit Ultimo naar MTbook. Dit proces verloopt eveneens volgens verwachtingen en tot dusver zonder problemen. Kortom: een uitstekende samenwerking die volgens planning verloopt.

Mooie webinterface voor v1.0
Eén van onze relaties noemde ons recent ‘echte aanpakkers’. De mooie webinterface voor v1.0 waaraan momenteel gewerkt wordt, sluit wat ons betreft uitstekend bij deze uitspraak aan.

Het is wat prematuur om nu al schermen te tonen, maar de gebruikte sfeerafbeeldingen op de website van MTbook geven goed aan waar het naar toe gaat en waar we naar toe willen.



De verwachting is gecreëerd. Wij leveren.

MTbook sponsort WIBAZ lustrumcongres en is aanwezig met eigen stand


Een samenwerkingsplatform heeft pas echt waarde als er deelnemers zijn om mee samen te werken. Aanwezigheid van collega-instellingen op MTbook is daarom in ieders belang. Om MTbook goed en breed aan de man (en vrouw ;-) te brengen hebben we besloten het WIBAZ lustrumcongres te sponsoren door een eigen stand af te nemen. Zo dragen we ook direct onze steen bij aan de kennisontwikkeling en –deling binnen het werkveld.

Het evenement wordt gehouden op 26 mei 2016. Voor MTbook is dit een uitstekende timing, en een uitgelezen kans om een volwassen en volwaardig online platform te tonen aan de beoogde gebruikersgroep. Wij zijn erbij!
 

Nieuws op MTbook.nl

Op de nieuwspagina van MTbook.nl leest u de volgende berichten:
  • Maak kennis met MTbook tijdens het WIBAZ lustrumcongres
  • Website MTbook goed ontvangen. Eerste aanmeldingen al binnen!
  • Logic Medical draagt catalogus medische hulpmiddelen over aan MTbook
  • Koppeling MTbook met Ultimo direct tweerichtingsverkeer
  • Succesvolle bijeenkomst klankbordgroep MTbook in UMC Utrecht
  • MTbook aanwezig bij het Ultimo Zorgcongres in Spaarne Gasthuis
Forward
Share
Tweet
Drijvende kracht achter MTbook is Zapphire BV, een spin-off van Zorgon BV. Zapphire BV richt zich op het ontwikkelen, aanbieden en ondersteunen van innovatieve bedrijfsapplicaties.

Copyright © 2016 Zapphire BV. Alle rechten voorbehouden.

Uw gegevens of voorkeuren aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief?
Zapphire BV
De Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
085 48 48 170
info@zapphire.nl
www.zapphire.nl