Copy
View this email in your browser

UITNODIGING

Beste leden,

Het is eerder dit seizoen al voorbij gekomen, het aangekondigde afscheid van trainer Jan Bessems. Op verschillende momenten hebben diverse ledengroepen Jan al bedankt voor zijn inzet, maar natuurlijk laten we als vereniging het afscheid van Jan niet onopgemerkt gebeuren.
Daarom nodigen we iedereen uit om op de laatste woensdag van mei, 29 mei a.s. samen met Jan terug te kijken op zijn jaren als trainer bij BV Houten. We zullen spreken tot Jan en het glas heffen op en met Jan en samen met hem zijn laatste seizoen 2018-2019 afsluiten.

Iedereen is van harte welkom in café Eddie's vanaf 21.30 uur.

Tot woensdag 29 mei,
Bestuur Badmintonvereniging Houten

*Het eerste drankje is op kosten van de vereniging. Meld je bij aankomst bij een van de bestuursleden voor een bon.

Als trainer stopt hij, maar we hopen ons erelid Jan Bessems nog vaak tegen te komen op de heilige - niet meer blauwe, maar nu grijze -  badmintonvloer van BVHouten!

Met zijn enorme drive, inzet en vriendelijke persoonlijkheid heeft Jan onvoorstelbaar veel voor de club gedaan. Veel meer dan alleen het geven van trainingen en zijn visie op allerlei trainers- en verenigingszaken. Jan was de afgelopen jaren ook de drijvende kracht achter het project Trainers voor de klas waarbij honderden Houtense basisschoolkinderen tijdens de gymlessen kennis konden maken met badminton. Ook coördineert Jan dit seizoen nog ism Van Houten & Co het geven van badmintontraining in het project Ouderen in beweging. Daarnaast is Jan een vast gezicht in de zaal als coach, vraagbaak voor leden en nieuwe leden, racketspecialist en altijd in voor een bakje koffie en een goed gesprek over badminton of iets anders, want na de training met een biertje aan de bar kan Jan ook mooi vertellen over zijn jeugd en zijn tijd bij defensie.

Een rondvraag onder de leden, leverde je alvast de volgende quotes op, Jan:
 
-Bedankt voor al je jaren vol harde inzet Jan!
Jouw enthousiasme en positiviteit wordt ontzettend gewaardeerd!
 
-Dank je wel voor al die wijze (badminton) lessen!

 
-Voor hulp met rackets uitkiezen kan ik altijd bij jou terecht.
Bedankt daarvoor Jan!
 
-Altijd gezellig om met je te borrelen en snacken na wedstrijden. We blijven elkaar natuurlijk nog zien in de zaal en in de kroeg.

 
-Jan, je zorgt altijd voor een ontspannen sfeer met je charme en dolletjes.
Dat is geweldig! Je hebt ontzettend veel voor de club gedaan!
Bedankt voor alles! Het ga je goed! 
 
-Onze trainer Jan. Lieve en zorgzame man. Voor alles, bedankt!

 
"Wie aan Badminton Vereniging Houten denkt komt al gauw terecht bij Jan Bessems. Deze markante persoonlijkheid gaf jarenlang de vereniging kleur en richting door zowel het aanbieden van trainingen aan de volwassenen en jeugd als zijn visie te geven aan bestuur en allen die BVH een warm hart toedragen."

"Heel lang geleden is zijn trainerscarrière begonnen bij BV Houten, daarna was hij trainer bij BV Eemnes, BV de Zender (Lopik), BV Inside (Baarn) en Castellum (Vleuten-De Meern) en vervolgens weer bij BV Houten.  Hij weet niet meer hoe lang hij de eerste keer trainer was bij BV Houten, maar de afgelopen 9 seizoenen was hij niet weg te denken als trainer en hoofdtrainer bij BVHouten."

 
Bovenstaande (beetje aangepaste) quotes komen uit een interview met/artikel over Jan Bessems van Jaap Rebel in 't Meppertje van maart 2017, dat in zijn geheel is terug te lezen via deze link.
Copyright © 2019 BV Houten, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp