Copy
't Meppertje - BV Houten - april 2019
View this email in your browser
Van de voorzitter

Beste clubgenoten,

Het seizoen loopt langzaam naar zijn eind.
Competities zijn gespeeld, de vorming van teams voor volgend jaar in volle gang. Sommigen trainen nog volop, anderen zetten hun activiteit op een wat lager pitje.
Over training gesproken. Binnenkort gaan we afscheid nemen van onze Jan Bessems, jarenlang trainer, oud-voorzitter, clubicoon. In dit nummer vind je er meer over.
 
Ik wens jullie namens het hele bestuur fijne Paasdagen toe.


Bas Renes, voorzitter

Van het secretariaat
Trainingen rondom meivakantie en tot einde seizoen

Jeugd:
-Deze week was de laatste selectietraining op de woensdag.

-Na de meivakantie is er 8 x extra training voor jeugd en selectie op woensdagavonden voor de leden die zich hiervoor hebben opgegeven.

-Alle jeugd traint nog door op de zaterdagen t/m eind mei. Op zaterdag 20 april is er training, of zaterdag 27 april is er geen training.

LET OP: zaterdag 4 mei is er training, maar volgens aangepast tijdschema: de indeling van de trainingsgroepen blijft zelfde als op andere zaterdagen alleen ieder training duurt maar 1 uur, dus
groep 1: 9.00-10.00 uur;
groep 2: 10.00-11.00 uur en
groep 3: 11.00-12.00 uur.

LET OP: zaterdag 11 mei vindt het jaarlijkse vriendjes-vriendinnetjes toernooi voor de jeugd plaats. Je kunt je hiervoor nog opgeven, zie verderop in dit Meppertje. Die ochtend zijn er dus geen reguliere trainingen.

-Daarna is er nog reguliere training op zaterdag 18 en 25 mei.

Trainingen Senioren:
- Extra training sr. competitiespelers is tot eind mei.
Opening zaal en trainingen rondom meivakantie tot einde seizoen

- Op dinsdag 23 en 30 april zaal dicht.
- Op woensdag 24 april en 1 mei is de zaal open van 20.00-22.00 voor vrij spelen.
- Tot eind juni is de zaal op woensdag open van 20.00-22.00 voor vrij spelen.
Bekendmaking teamindelingen competitie 2019-2020

Op dinsdag 7 mei a.s. zal hoofdtrainer Frank Kneefel de teamindeling voor de senioren competitie bekend maken. Alle spelers zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn om 21.30 uur in de zaal.

Teamindelingen voor de junioren zullen op zaterdag 4 mei bekendgemaakt worden per mail. Mochten er naar aanleiding van de teamindeling bij de jeugd vragen zijn dan kunnen deze gesteld worden aan Frank Kneefel per mail of op woensdag 8 mei in de zaal na afloop van de jeugdtraining om 19.45 uur.
Afscheid Jan Bessems
Het is eerder aangekondigd, maar dit was het laatste seizoen van trainer Jan Bessems bij BVHouten. Dit afscheid laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Eind mei zullen wij het glas te heffen op Jan, hem toe  drinken en hem toespreken. Binnenkort ontvangen jullie meer informatie over de datum, het tijdstip en de locatie.
Nieuwe clubshirts


Achter de schermen heeft een aantal vrijwilligers zich druk bezig gehouden met het uitzoeken van een nieuw clubshirt dat aan allerlei eisen moest voldoen. Met name een lange leverbaarheid (5 jaar) was een belangrijk gegeven. Het is ons gelukt om een mooi shirt te vinden waarin wij m.i.v. seizoen 2019-2020 kunnen gaan spelen. Binnenkort zal het nieuwe shirt gepresenteerd worden, samen met alle info over prijs, pas-sessies en bestelmogelijkheden. Nog eventjes geduld dus! Hierbij alvast een sneakpreview van het design...
Rackets gevraagd
Heb jij al genoeg rackets in je tas? Heb je goede rackets die je nooit meer gebruikt? Stop je met badminton en heb je je racket niet meer nodig? BVHouten zit er om te springen....
Voor alle aspirant-leden die wij door het jaar heen ontvangen voor proeftrainingen, hebben wij een aantal rackets in beheer om beschikbaar te stellen als leenrackets tijdens de proeftrainingen zodat nieuwe leden pas een eigen racket hoeven aan te schaffen als ze lid worden. Deze voorraad rackets is de laatste tijd nogal uitgedund en de nog overgebleven rackets zijn eigenlijk aan vervanging toe. Mochten jullie thuis nog rackets over hebben, die je beschikbaar wilt stellen hiervoor dan kun je deze inleveren bij Frank Kneefel. 
Vriendjes-vriendinnetjes toernooi jeugd
Agenda

Van het bestuur en de vereniging:

  • 4 mei: teambekendmaking jeugd
  • 7 mei: teambekendmaking senioren
  • 11 mei: vriendjes-vriendinnetjes toernooi jeugd
  • 20 mei: Bestuursvergadering
  • 29 mei: Badminton scholen toernooi
  • eind mei: afscheid Jan Bessems
  • 24 juni: Bestuursvergadering
Verjaardagen
We feliciteren iedereen die in april en mei jarig was en is:
Edwin, Jet, Albert, Mark van G., Gert, Martin G., Matteo, Marc, Anja, David N., Judith, Dennis van P., Bas V., Henric, Steffen, Oscar, Jeroen, Benjamin, Ans, Emiel, Philip, Sara, Quinn H., Sofie, René, Xander en Tycho: GEFELICITEERD!
Lezen en kijken
Social Media:    
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over BV Houten?    
Belangrijke sites:
Badminton Nederland
Badminton Nederland Toernooi

 
Colofon
Tips, suggesties en reacties:

We zijn altijd op zoek naar jullie verhalen, meningen en vragen. Ook iets schrijven voor ’t Meppertje of een suggestie voor een onderwerp? Laat het ons weten: webredactie@bvhouten.nl

Redactie:  Dennis van Putten
Foto’s: copyright  JGTR
Eindredactie:  Mick Zwart

 
Copyright © 2019 BV Houten, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp