Copy
't Meppertje - BV Houten -  Zomerspecial augustus 2018
View this email in your browser
Van de redactie

Nu de zomerhitte op zijn retour is en de zomervakantie over de helft, gaat iedereen misschien voorzichtig weer eens denken aan activiteiten anders dan genieten in de zon, activiteiten na de zomervakantie, badminton activiteiten...
In deze special hebben we het over het Warming-Up toernooi georganiseerd door BVHouten op 1 en 2 september a.s., De Houtense activiteitenmarkt op 1 september en het zomerbadminton op woensdag 15 en 22 augustus.


Dennis & Mick

redactie 't Meppertje

Warming-Up toernooi
BV Houten Warming-Up Toernooi 2018 bijna vol!
Over een kleine maand staat het BV Houten Warming-Up Toernooi 2018 voor de deur. Een jaarlijks terugkerend toernooi voor competitiespelers ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 1 en zondag 2 september strijden badmintonners uit alle windstreken van het land om de prijzen in sporthal De Wetering.
 
Er is plaats voor zo’n 200 deelnemers en de teller staat momenteel al op 189, dus we zitten bijna vol!
Dit jaar zal Bees-Sports met een stand aanwezig zijn op het toernooi. Daar kun je terecht voor nieuwe badmintonkleding, rackets en shuttles. Kun je niet meedoen? Geen probleem, want dan nodigen we je van harte uit om te komen kijken naar de spannende wedstrijden.
Sponsoren gezocht voor Warming-Up toernooi
Voor het toernooi zijn we nog op zoek naar sponsoren. Zowel een eventuele hoofdsponsor als baansponsors. Heb je een eigen bedrijf of werk je bij een bedrijf/organisatie dat mogelijke interesse heeft om te sponsoren? Laat het dan aan ons weten!

Als hoofdsponsor kun je je bedrijfsnaam voor een of meerdere jaren verbinden aan dit toernooi dat dan de naam krijgt en vermeld zal worden als [BEDRIJFSNAAM] Warming-Up toernooi. Naast exposure op de toernooidagen zelf wordt er via de social media en andere communicatie-uitingen van BVHouten verwezen naar deze naam.
Als baansponsor kun je een of meerdere banen sponsoren die dan de naam van het bedrijf krijgen en ook als zodanig worden aangekondigd en omgeroepen tijdens het toernooi. 

Interesse? Neem voor alle voorwaarden en prijzen contact op via toernooien@bvhouten.nl of neem contact op met toernooileider Dennis van Putten: 06-39889441.
Activiteitenmarkt 1 september
Op zaterdag 1 september a.s. zal het van 10.00 tot 16.00 uur weer bruisen van activiteit en gezelligheid op Het Rond in Houten. De activiteitenmarkt trekt ieder jaar enorm veel bezoekers en staat bekend als een van de gezelligste Houtense evenementen van het jaar. Bijna iedereen komt wel even een kijkje nemen om de verenigingen of organisaties waarbij ze betrokken zijn te steunen, bekenden te ontmoeten en de sfeer te proeven. Als sportvereniging die al 40 jaar in Houten bestaat zal Badminton Vereniging Houten natuurlijk niet ontbreken, want we willen graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de leukste racketsport die er bestaat! Bij onze kraam kan informatie verkregen worden over alle mogelijkheden die een lidmaatschap biedt en er kan gebadmintond worden. Bovendien is dit ook een leuk moment om andere leden te ontmoeten en een praatje te maken. Een aantal (ouders van) leden heeft zich al aangemeld om die dag een paar uur bij de BVHouten kraam te staan en BVHouten te promoten, maar het zou fantastisch zijn als er nog wat meer mensen zich aanmelden. Ook jeugdleden zijn van harte welkom om langs te komen,om met geïnteresseerde kinderen over te slaan, of flyers uit te delen en met een BVHouten shirt aan rond te lopen over het plein.(Als je je van tevoren aanmeldt, kun je de uren die je er bent ook gebruiken voor je Maatschappelijke Stage en opvoeren als MAS uren voor je school). Dus kom vooral langs voor en/of na je training!
Informatie op opgeven kan via Mick Zwart: secretariaat@bvhouten.nl
Zomerbadminton
Voordat de trainingen en het Warming-Up toernooi beginnen alvast even weer het badminton-gevoel krijgen, de puntjes op de i zetten en alweer wat in vorm komen? Kom dan nog naar de De Molenwiek op woensdag 15 en/of 22 augustus waar je van 20.00-22.00 op negen banen lekker kunt badmintonnen. (euro 7,- per keer).
Van het secretariaat
LET OP datum ALV is gewijzigd
De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van BVHOUTEN is verzet van 24 september naar 17 september. Zet hem vast in je agenda en mis m niet!

17 september 2018: ALV BVHouten

Info over trainingen, vakantie en zaalhuur na de zomerperiode
Na de zomer beginnen we weer in week 35 met de trainingen. De eerste zaterdagtraining voor de jeugd is op 1 september en hierover krijgen alle jeugdleden eind augustus een mail met de groepsindelingen en tijden. We zullen dit ook op de website zetten.
De eerste doordeweekse trainingen voor senioren beginnen op dinsdag 28 augustus, ook hierover volgt nadere informatie via ccp, trainer en/of secretariaat in de aanloop naar deze datum toe.
In dezelfde week is de zaal ook weer open op dinsdag- en woensdagavond voor de recreanten.

Competitie jeugd
Alle jeugdspelers die competitie gaan spelen vanaf september zijn geïnformeerd door de ccp jeugd, Bas Kooi, over speelschema's e.d. Direct na de zomerstop wordt er een bijeenkomst gepland voor ouders van ALLE jeugd-competitiespelers om informatie uit te wisselen, iedereen voor te stellen en e.e.a. uit te leggen rondom het reilen en zeilen tijdens competitie dagen.

Agenda

  • 20 augustus: Bestuursvergadering
  • 1-2 september: BVHouten Warming-Up toernooi 2018
  • 1 september activiteitenmarkt Houten
  • 17 september: ALV 2018
Colofon
Tips, suggesties en reacties:

We zijn altijd op zoek naar jullie verhalen, meningen en vragen. Ook iets schrijven voor ’t Meppertje of een suggestie voor een onderwerp? Laat het ons weten: webredactie@bvhouten.nl

Redactie:  Dennis van Putten
Foto’s: copyright  JGTR
Eindredactie:  Mick Zwart

 
Copyright © 2018 BV Houten, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp