Copy
De Oosterhoutse Fore! Bode, nummer 5 - december 2016
Bekijk de nieuwsbrief online

Backswing


Het is weer even geleden dat de Fore!bode in je digitale brievenbus viel. Dit had meerdere redenen, maar achterom kijken heeft alleen zin als je backswing niet goed is. Wij kijken liever naar ons doel en dat is dat we gaan proberen elke maand weer een nieuwsbrief samen te stellen.

We zijn erg blij dat Hennie Cools bereid is elke maand diverse stukjes te gaan schrijven. Dus... Wil je dat we in de Fore!bode van eind januari aandacht besteden aan een activiteit in februari? Mail dan uiterlijk 15 januari je aankondiging naar Hennie!

Voor nu wensen wij je veel leesplezier, en alvast fijne feestdagen.

CLUBACTIVITEITEN

8 januari: de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie

Het bestuur organiseert op zondag 8 Januari de nieuwjaarsreceptie. De ontvangst is vanaf 16 uur in de Brasserie. Om 17 uur zal onze voorzitter een nieuwjaarsgroet brengen. En vanaf 18 uur is het mogelijk een hapje te eten (uiteraard op eigen kosten). 

Datum: zaterdag 8-1 vanaf 16 uur
Voor wie: Alle leden en spelers

14 januari: de 'Snertwedstrijd', meedoen is ontspannen

Op Zaterdag 14 januari is de tweede fun wedstrijd. In navolging op de zwartenpietenwedstrijd organiseren we de snertwedstrijd, voor jong en oud. Deze 9 holes wedstrijd is opengesteld voor leden en introducés. Na afloop wordt er een Captains dinner geserveerd in de Brasserie. Inschrijfgeld voor leden €10 en voor introducés €25. Inschrijven kan via de website.

Datum: zaterdag 14-1
Kosten: €10 per persoon (€15 greenfee voor niet leden) incl. Captains Dinner.
Inschrijven: tot 12-1 via website
Voor wie: iedereen die gezellig wil golfen

ACTIVITEITEN VAN DE GOLF ACADEMY

De hele maand januari: Korting op ballenkaarten

De wintermaanden zijn uitermate geschikt om je swing te verbeteren, zonder daar in het golfseizoen last van te hebben. En als je afslagen verbeteren, worden ook de volgende slagen door de baan gemakkelijker. Daarom geeft de Golf Academy de hele maand januari korting op de ballenkaarten. 5 ballenkaarten van 10 tikken, kosten komende maand geen €55 maar slechts €40. De ballenkaarten voor deze actie zijn alleen verkrijgbaar bij head professional Brian Griffiths. Telefoon 06-25064721.

De Oosterhoutse Golf Academy gaat op studiereis

Om het jaar 2017 weer fris en fruitig aan de start te kunnen staan om alle leden van de Oosterhoutse weer de perfecte training te geven gaat onze head professional op studiereis naar Spanje. Samen met 8 andere golf professionals brengt Brian van 20 t/m 22 januari 2017 een bezoek aan een aantal hotels en golfbanen in de regio van Alicante. De golfbanen van La Finca, Las Colinas en Villaitana staan op zijn programma.

ACTIVITEITEN IN DE BRASSERIE 

25 en 26 december: Zorgeloos genieten met de kerst 

Wilt u ook een mooi en speciaal kerstdiner voor u en uw gasten, maar ontbreekt het u aan tijd om dit voor te bereiden? Ook dit jaar verzorgt de Brasserie weer een feestelijk 4-gangen KERSTMENU voor thuis. Alles mooi verpakt en met een duidelijke beschrijving hoe u het kunt serveren. Voor meer informatie kijk op onze website.

Bestellen: kan tot en met maandag 19-12 telefonisch op (0162) 75 52 33 of via
peter.elbers@oosterhoutse.nl.
Afhalen: Op zaterdag 24-12 tussen 12 en 15 uur
Kosten: €31 per persoon vanaf 2 personen
Voor wie: Leden & geïnteresseerden

30 december: Oliebollenborrel voor de Stichting Leergeld 

De Oosterhoutse draagt de Stichting Leergeld een warm hart toe en Brasserie Uilenbosch hoopt ook dit jaar weer te kunnen afsluiten met nog een mooie donatie. Peter Elbers gaat daarom op bestelling (veel) oliebollen bakken. De oliebollen zijn af te halen op vrijdagmiddag 30 december tijdens de Oliebollenborrel. Tijdens de Oliebollenborrel is er een wijnproeverij die wordt aangeboden door businessclub Huub van den Muijsenbergh van wijnkoperij La Persistance. De geproefde wijnen zijn te koop en de helft van deze verkoop gaat naar Stichting Leergeld. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. De Brasserie sponsort de begeleidende hapjes.

Bestellen:  t/m 29 december zakken met 10 oliebollen, aub melden met of zonder krenten. Telefoon 0162-755233 of via
peter.elbers@oosterhoutse.nl
Kosten: € 8,50 per 10 stuks (incl. €3,25 donatie per zak) 
Voor wie: Leden & geïnteresseerden
Afhalen: borrelen en afhalen op 30-12 tussen 16 en 19 uur

24 januari: workshop tapas maken 

Waan je in de Spaanse sferen... In deze culinaire workshop word je nog eens een echte keukenprins(es)! Iedereen krijgt eerst uitleg over de tapasgerechten die gemaakt worden. Daarna ga je met z’n allen aan de slag om een lekkere maaltijd te bereiden. De avond wordt afgesloten met samen genieten van heerlijke zelfgemaakte tapas. Aanmelden via Peter.elbers@oosterhoutse.nl.

Datum: 24-1
Kosten: €35 incl. gezamenlijke maaltijd en drank
Voor wie: Leden & geïnteresseerden

TOT SLOT

Rowin Caron begonnen aan weg naar de European Tour

Op 29 oktober sloeg Rowin Caron de eerste bal op onze nieuwe hole 3 tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag. Dat juist hij deze bal sloeg is niet toevallig, want Rowin is niet alleen de beste golfer van de Oosterhoutse, maar ook een van de 3 Brabanders die komend seizoen samen gaan proberen een tourkaart voor de Europese tour te verdienen.
Samen met Lars van Meijel uit Best en Jeroen Krietemeijer uit Vught gaat Rowin het proberen als 
Golfteam JLR . De eerste stap is proberen goed te scoren op de Alps Tour die afgelopen donderdag is begonnen. Op hun teamsite kun je je aanmelden als vriend en actuele zaken over Rowin en zijn vrienden lezen. Hun vorderingen op de Alps Tour volgen kan via de speciale app.

Vrijwilligerscoördinatoren

Onze vereniging bestaat niet zonder vrijwilligers. Sinds kort bemiddelen Lucie Jansen en Nace Leendertse tussen leden die best iets willen doen en commissies die hulp kunnen gebruiken. Heb je tijd en zin om wat werkzaamheden voor onze vereniging te doen?  Je kunt bereiken via vwc@oosterhoutse.nl.

Biljartclub Uilenbosch

Wil je best eens biljarten bij een leuk clubje waar gezelligheid voorop staat. Kom dan eens kijken bij de biljartclub “Uilenbosch”. Het maakt niet uit of je moyenne een half of een is, als je een beetje kunt biljarten ben je van harte welkom! We beginnen op 17 januari en aanmelden kan bij Peter Elbers.
Wil je deze nieuwe nieuwsbrief van De Oosterhoutse op een ander mailadres ontvangen? 
Je kunt je voorkeuren zelf updaten.

Wil je geen nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Klik dan hier om je af melden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Oosterhoutse Golf Club · Dukaatstraat 21 · Oosterhout, 4903 RN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp