Copy

 Extra WVO Nieuwsbrief              


Jaargang 12
Nummer 13
Oktober 2016

 

 

Mediation:
Terug van weggeweest bij WVO Advocaten!

 

 

Mediation heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vorm van conflictoplossing die niet meer weg te denken valt uit onze moderne maatschappij.  Niets voor niets heeft mediation inmiddels ook een wettelijke basis gekregen en wordt vanuit diverse richtlijnen en werkwijzers, zoals de STECR Werkwijzer Arbeidsconflicten (waar bij de totstandkoming Pascal Willems betrokken is geweest) de inzet van mediation nadrukkelijk voorgeschreven.

Vandaar dat wij vanaf de start van ons kantoor in 2005 al zijn begonnen met het aanbieden van onze diensten als mediator. De afgelopen jaren beschikten wij echter niet over een mediator die in onze ogen dezelfde kwaliteit en deskundigheid kon bieden die wij als advocaten nastreven met onze juridische dienstverlening. Daar is nu echter verandering in gekomen. 

Met gepaste trots kunnen wij u vanaf nu weer doorverwijzen naar een mediator die in onze ogen precies weet waar mediation om draait: zorgen dat een (arbeids)conflict door de partijen zelf wordt opgelost onder begeleiding van een ter zake deskundige die er niet voor terug deinst om partijen soms ook even nadrukkelijker te helpen een keuze te maken.

Met ingang van 1 oktober 2016 werken wij samen met Berry Korver. Berry Korver heeft ervaring opgedaan als HRM-manager bij een grote internationale werkgever. Sinds enige tijd heeft hij zich volledig toegelegd op zijn werkzaamheden als mediator. Vanwege zijn HR-achtergrond heeft hij zeer veel kennis en ervaring met arbeidsconflicten en weet hij precies welke haken en ogen er zitten aan een dergelijk conflict, zowel voor werkgever als werknemer. 

Hieronder stelt Berry zich ook nog even persoonlijk aan u voor. Mocht u behoefte hebben aan een deskundige mediator, bijvoorbeeld vanwege een (dreigend) arbeidsconflict, dan kunnen wij u de diensten van Berry van harte aanbevelen. En met de wetenschap dat wij van WVO Advocaten hem, binnen de grenzen van onze beroepsregels, zo nodig van juridische bagage kunnen voorzien.
Bent u geïnteresseerd of wilt u gewoon kennis maken met Berry? Neem dan contact met ons op of rechtstreeks met Berry.

Even voorstellen
Mediation is, als methode van conflictoplossing, in Nederland in opkomst. Als, destijds, HR-manager van een grote internationale organisatie kreeg ook ik daar meer en meer mee te maken. In het begin natuurlijk enigszins onwennig. Onbekend maakt immers onbemind. Maar gaandeweg werden de voordelen steeds meer duidelijk. Ik besloot me er dan ook verder in te gaan verdiepen en uiteindelijk ben ik me er in gaan specialiseren door de opleiding tot mediator te volgen.
Ik kreeg er 'plezier' in, waarbij ik me realiseer dat plezier misschien niet het juiste woord is, het gaat namelijk wel over een (sluimerende) conflictsituatie. Als je, dankzij mediation en natuurlijk mijn eigen competenties, vaardigheden en karaktereigenschappen, erin slaagt om partijen tot elkaar te brengen en/of zodanige afspraken weet te maken waar beide partijen zich in kunnen vinden, durf ik het woord 'plezier' wel te gebruiken.
 
Inmiddels vele jaren, opleidingen en ervaring verder, is een samenwerking tot stand gekomen tussen WVO Advocaten en mijzelf. Als communicatief sterke, open, sociale en loyale mediator sta ik u graag bij in conflicten op verschillende gebieden zoals tussen werkgever en werknemer. 

U kunt mij bereiken via WVO Advocaten of rechtstreeks.

Berry Korver
06-11581792


 

 

 

Op de hoogte blijven van juridische nieuwtjes en de ontwikkelingen binnen en buiten ons kantoor? Volg WVO Advocaten op

 

Copyright © 2016  WVO Advocaten

Ons e-mailadres is:
info@wvo-advocaten.nl

Uw voorkeur voor onze nieuwsbrief aanpassen?

update your preferences of unsubscribe from this list
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WVO Advocaten · Hoofdweg 72 · Loenen, Gelderland 7371 AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp