Copy
 
 
teknoware-logo.png
 
Esittelyssä Teknopower Groupin yritykset
 
 
 
main-image.jpg
 
  TEKNOPOWER-KONSERNIN YRITYKSET EDUSTAVAT KIRKKAINTA SUOMALAISTA VALAISTUSOSAAMISTA

Teknoware Oy on osa suomalaista, perheomisteista Teknopower-konsernia. Konsernin yhtiöt kehittävät, valmistavat ja myyvät valaisimia, valaistusjärjestelmiä ja LED-informaatiojärjestelmiä maailman vaativimpiin toimintaympäristöihin. Konserniin kuuluva Atexor Oy puolestaan on erikoistunut räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviin valaistusratkaisuihin. FLS Finland Oy valmistaa räätälöityjä LED-näyttökokonaisuuksia huoltoasemaketjuille, pysäköintioperaattoreille sekä muille teollisuuden aloille.
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  ATEXOR ON EX-VALAISIMIEN ERIKOISOSAAJA

Atexor on erikoistunut räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviin Ex-valaistusratkaisuihin. Yritys valmistaa siirrettäviä SLAM® ja kiinteästi asennettavia SLAM FIXED® -Ex-valaistusjärjestelmiä, sekä ladattavia MICA® -käsivalaisimia vaativaan ammattikäyttöön. Atexor toimii Seinäjoella ja Espoossa. Kokemusta Ex-tuotteista yrityksellä on jo 30 vuoden ajalta. Useimmista Atexorin EX-valaisimista löytyy sisältä Teknowaren valmistama liitäntälaite.
 
 
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  ATEXORIN UUSI SLAM FIXED® -TUOTEPERHE KIINTEÄÄN ASENNUKSEEN EX-alueille


SLAM FIXED® on Suomessa suunniteltu ja valmistettu LED-valaisinsarja, jonka asennuksen vaivattomuus on omaa luokkaansa. ATEX- ja IECEx-sertifioituja SLAM FIXED® -valaisimia on käytössä useissa kohteissa. Niistä suurimmat asennukset ovat Nesteen jalostamoilla Porvoossa ja Naantalissa.

Lue kuinka projekti Neste Oyj:n kanssa eteni (PDF).
 
 
 
 
 
  LÄNSITERMINAALI 2 VALITSI TEKNOWAREN OSOITTEELLISEN KESKUSAKUSTOJÄRJESTELMÄN

Helsingin Länsisataman uusi Länsiterminaali 2 Helsingin Jätkäsaaressa palvelee Tallinkin Megastarin ja Starin sekä Eckerö Line MS Finlandian matkustajia. Länsiterminaali 2:ssa on käytössä Teknowaren osoitteellinen turvavalojärjestelmä. Referenssikohteen vaatimuksista johtuen opastevalaisimien upotuskehyksiä ja turvavalaisimien runkoja erikoismaalattiin kohteeseen sopiviksi eri RAL-väreillä.

Lue referenssikohteesta lisää
 
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  TUOTTEIDEN VASTAAVUUSTAULUKKO

Etkö löytänyt www-sivuiltamme jotain tuotetta? Ehkä etsit tuotetta, jota ei enää valmisteta tai muuten myydä aktiivisesti. Katso vastaavuustaulukostamme mikä uusi tuote korvaa vanhan tuotteen.

Vastaavuustaulukon voit ladata myös www-sivuiltamme.