Copy
 
 
 
Nödbelysningsnyheter December 2016
 
 
 
 
  NYHET, SOLID IP65 UNDERHÅLLSFRI ESCAP NÖDLJUS- OCH HÄNVISNINGSARMATURER MED KONDENSATORDRIFT

Perfekt för garage och utomhusmiljöer! Armaturen finns som hänvisningsarmatur med 30 meters läsavstånd eller som nödbelysningsarmatur för utrymningsvägar.

Våra kondensatorarmaturer klarar vintern och kylan utan underhåll, driftstemperaturer -25°C…+30°C , dessutom lämnar vi 10 års garanti på kondensatorarmaturer. Läs mer om vårt ESCAP program i vår nya katalog. Armaturer med kondensatordrift har ett mycket lågt totalpris under sin livslängd med den mest kostnadseffektiva lösningen.

Läs mer på ESCAP-armaturer med kondensatordrift
 
 
 
 
  SMART "PLUG IN" SOCKEL FÖR ATT UNDERLÄTTA SNABB INSTALLATION

Vår senaste generation av nödbelysningsarmaturer har vi tänkt lite längre. Våra nya nödljus- och hänvisningsarmaturer har en smart ”plug in” sockel för att underlätta snabb installation vilket ger låga installationskostnader.

Se vidare på YouTube
 
www.youtube.com/watch?v=uBfRukMNHmU
www.youtube.com/watch?v=gRiAPlNosHQ
 
 
 
 
 
 
  ESCAP-ARMATURER KLARAR temperaturer från -25°C

Dessutom att våra prisbelönta ESCAP-nödljus- och hänvisningsarmaturer har en mycket lång livslängd, en tioårig garanti på kondensatorer och ljuskälla samt mycket positiva miljömässiga aspekten klarar ESCAP-armaturer också låga temperaturer från -25°C och passar därför speciellt bra till parkeringshus, kalla lager och andra kravande byggnader.

Läs mer på ESCAP-armaturer här
 
 
 
 
 
  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR 2017

Vi på Teknoware önskar er alla en riktigt God Jul.

Tack alla kunder och samarbetspartners för ett mycket positivt samarbete under 2016, tillsammans med er ser vi fram mot ett framgångsrikt gott nytt 2017 där vi gör nya gemensamma nödbelysningsprojekt tillsammans med er.