Copy
 
 
teknoware-logo.png
 
Light News kesäkuu 2017
 
 
 
main-image.jpg
 
  PALVELEMME SINUA KOKO KESÄN AJAN

Turvavalaistusmyynti, -tuotanto ja After Sales -osastomme palvelevat sinua myös kesällä. Kysy lisää tuotteistamme, palveluistamme ja kokonaisvaltaisista turvavalaistusratkaisuistamme. Turvavalaistusmyynti & After Sales ovat palveluksessasi.
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  SOLID-tuoteperheeseen uusia valaisimia

IP65-suojausluokan SOLID-turva- ja opastevalaisintuoteperheessämme on nyt entistä kattavampi valikoima. Tutustu yksipuolisiin SOLID EXIT -opastevalaisimiin täällä. Kaksipuoliset, kattoasenteiset SOLID EXIT 2 -opastevalaisimet löydät täältä. SOLID-turvavalaisimet avoimille alueille ja poistumisteille, useille eri asennuskorkeuksille, löydät täältä.
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  kauppakeskus lauttis, helsinki

Kauppakeskus Lauttis avattiin Lauttasaaressa, Helsingissä, joulukuussa 2016. Teknoware toimitti Lauttikseen 230 V keskusakustojärjestelmän sekä opaste- ja turvavalaisimet. Lue lisää, ja tutustu muihinkin turvavalaistusreferenssikohteisiimme täällä.
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  OLETKO JO TUTUSTUNUT UUTEEN TUOTELUETTELOOMME?

Uudesta tuoteluettelostamme löydät koko turvavalaistustuotevalikoimamme lisäksi hyödyllistä tietoa mm. turvavalaistuksen suunnittelusta. Käy lataamassa, tai selaa uutta turvavalaistustuotteiden tuoteluetteloa täällä.
 
 
 
 
 
  KIITOS OSALLISTUMISESTA ASIAKASTUTKIMUKSEEMME

Toteutimme yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun kanssa keväällä 2017 asiakastutkimuksen, jossa selvitettiin asiakkaiden mielikuvia tuotteistamme ja palveluistamme. Saimme todella paljon hyödyllistä tietoa ja palautetta, joiden avulla pystymme edelleen kehittämään toimintaamme. Arpaonni suosi tällä kertaa Jania Rovaniemeltä. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!