Copy

Valitse Stamina, kun vaadit ulkoturvavalolta kestävyyttä


On tärkeää, että kiinteistöjen poistumisreittien ulkoalueet on valaistu hyvin. Teknowaren Stamina on tehty nimenomaan tähän tarpeeseen. Se on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin ja pohjoisiin oloihin, joissa valaisimelta vaaditaan hyvää suorituskykyä ja kestävyyttä. Alumiinivalurunko, yksikkövalaisimien Escap-teknologia, IP65 ja IK10 takaavat valaisimen toimivuuden erilaisissa sääolosuhteissa ja se kestää myös ulkopuolisten aiheuttamat lyönnit. 

Valittavanasi on keskusakustolla toimivat valaisimet sekä yksikkövalaisimet. Staminaa voidaan käyttää myös yleisvalaisimena.
Ota yhteyttä ja tilaa Stamina nyt!
Tutustu Stamina-tuoteperheeseen

LET THERE BE CONFIDENCE.
Valon merkitys elämässämme jää usein vähälle huomiolle. Meillä Teknowarella se on kaiken keskiössä. Luomme asiakkaidemme tarpeisiin täydellisiä ratkaisuja, jotka lisäävät käyttökohteen toimivuutta, turvallisuutta sekä mukavuutta. Me suunnittelemme ja valmistamme valaistus- sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja risteilyaluksiin sekä julkisenliikenteen ajoneuvoihin. Valo on pääosassa kaikessa toiminnassamme ja tuotteissamme. Se on intohimomme.
Facebook
LinkedIn
Our website

Copyright © 2018 | Teknoware Oy | P.O. Box 19, 15101 Lahti | Ilmarisentie 8, 15200 Lahti, Finland
Tel +358 3 883 020 | Fax +358 3 883 0240 | VAT-number FI01494751

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.