Copy
 
 
teknoware_sverige_logo-small.jpg
 
Nyhetsbrev nödbelysning juni 2017
 
 
 
main-image.jpg
 
  TREVLIG MIDSOMMAR
Vi tackar alla våra kunder och samarbetspartner för det första halvåret och önskar alla en trevlig sommar och mysig midsommarafton. Vi har öppet hela sommaren och ni kan ta kontakt med oss när som helst.
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  ESCAP PRODUKTFAMILJEN nu 24 armaturer i flera olika utföranden

Vår prisbelönta armaturserie med kondensatordrift (ESCAP) finns redan som 24 armaturer i flera utföranden för att passa i de flesta miljöer.
ESCAP armaturerna har 10 års garanti och är miljövänliga – ett mycket hållbart produktval. ESCAP armaturerna är även bedömda i Sunda Hus. Läs mer om ESCAP-armaturerna här.
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  COOP valde teknowares nödbelysningssystem

Teknoware har levererat nödbelysning till Coop butiker. Bland annat till Välvsviken (Karlstad) ESC 81 40 meters hänvisningsarmaturer och Linespot II nödljusarmaturer. Till Coop Hammarö användes ESC 80 ESCAP med kondensatordrift, likaså har även kondensatordrift använts i Coop Palmviken, Arvika och Coop Munkfors. Coop Borås valde ett Centralmatat nödbelysningssystem. Läs mer här.
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  NY PRODUKTKATALOG

Vår nya katalog har kommit! En komplett katalog med Centrala batterissystem, batteriarmaturer och kondensatorarmaturer (ESCAP). Beställ ert ex. på order@teknoware.se så skickar vi er katalogen. För nedladdning följ länken.