Copy
 
 
 
Turvavalaistusuutiset syyskuu 2016
 
 
 
 
  Teknowaren uusi tehdas on täynnä ympäristöystävällistä teknologiaa 

Kesäkuussa 2016 käyttöönotettu tehdaslaajennus Lahdessa lisäsi tuotanto- ja toimistotilojamme 4 500 m2:lla.

Uudet tilat on varustettu ympäristöystävällisellä maalämpö- ja viilennysjärjestelmällä, mahdollistaen näin lämpötilan säilyttämisen jatkuvasti miellyttävällä tasolla. Uuden rakennuksen valaistus perustuu viimeisimpään LED-teknologiaan ja sitä ohjataan sensoreilla ja ajastimilla, mikä pienentää energiankulutusta. Myös sähköautot on huomioitu lisäämällä latauspisteitä parkkipaikalle.

Lue lisää ympäristöstä huolehtivasta tehtaastamme
 
 
 
 
  teknowaren after sales -palvelut

After Sales -osastomme antaa tarvittaessa teknistä tukea ongelmatilanteissa. After Sales hoitaa myös varaosien myynnin, sekä tarjoaa huolto- ja käyttöönottopalveluja Teknowaren turvavalaistusjärjestelmille

Lue lisää After Sales -palveluista esitteestä tai www-sivuiltamme

After Salesin tavoitat sähköpostitse huolto@teknoware.com ja aftersales@teknoware.com
 
 
 
 
 
 
  MEIN SCHIFF -LOISTORISTEILIJÖISSÄ ON TEKNOWAREN LED-OPASTEVALAISIMET

Olemme toimittaneet LED-opastevalaisimet kaikkiin STX:n ja sittemmin Meyerin telakalla Turussa vuosina 2012-2016 rakennettuihin TUI Cruises -varustamon Mein Schiff 3, 4 ja 5 -loistoristeilijöihin. Toimitamme LED-opastevalaisimet myös seuraavaan, parhaillaan Turussa rakenteilla olevaan laivaan, Mein Schiff 6:een.

Aiemmin tänä vuonna STX Ranskan telakalta valmistunut maailman suurin risteilyalus Harmony of the Seas on myös varustettu meidän LED-opastevalaisimillamme.

Lue lisää laivareferensseistämme