Copy

Slimspot II on huomaamaton ja monipuolinen turvavalaisin


Slimspot II on uppoasennettava turvavalaisin, joka pienen kokonsa ja suoralinjaisen muotoilunsa ansiosta sulautuu saumattomasti kattorakenteeseen. Valaisinten optiikka on suunniteltu antamaan laaja ja tasainen valokuvio, joka valaisee tehokkaasti korkealtakin. Laaja tuoteperhe ja optiikkavalikoima tarjoavat sinulle turvavalaisimia erilaisten ja -kokoisten avointen alueiden ja käytävien valaisuun.

 
Tutustu Slimspot II -tuotesarjaan


Monipuolinen tuoteperhe


Slimspot II -turvavalaisimista löydät sisäkäyttöön avoimen alueen ja poistumisreittien valaisuun suunniteltuja turvavalaisimia. Valittavanasi on niin yksikkö- kuin keskusakustomallit erilaisilla optiikkavaihtoehdoilla. Tuoteperheestä löytyy sekä pyöreitä että neliskulmaisia valaisinmalleja. 

Slimspot II -tuotekategoriat:

Käytävämallit:
Slimspot II: Line Lowbay
Slimspot II: Line Midbay

Avoimen alueen mallit:
Slimspot II: Zone Lowbay
Slimspot II: Zone Midbay
Slimspot II: Zone Highoutput

 
Tutustu Slimspot II -tuotesarjaan

LET THERE BE CONFIDENCE.
Valon merkitys elämässämme jää usein vähälle huomiolle. Meillä Teknowarella se on kaiken keskiössä. Luomme asiakkaidemme tarpeisiin täydellisiä ratkaisuja, jotka lisäävät käyttökohteen toimivuutta, turvallisuutta sekä mukavuutta. Me suunnittelemme ja valmistamme valaistus- sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja risteilyaluksiin sekä julkisenliikenteen ajoneuvoihin. Valo on pääosassa kaikessa toiminnassamme ja tuotteissamme. Se on intohimomme.
Facebook
LinkedIn
Our website

Copyright © 2018 | Teknoware Oy | P.O. Box 19, 15101 Lahti | Ilmarisentie 8, 15200 Lahti, Finland
Tel +358 3 883 020 | Fax +358 3 883 0240 | VAT-number FI01494751

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.