Copy
 
 
 
Light News, tammikuu 2016
 
 
 
 
 
Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiimme, uusiin LED-turva- ja opastevalaisimiimme, langattomaan Aalto Control -etävalvontalaitteeseen, sekä tapaamaan myynti- ja markkinointitiimiämme! Teknoware on SähköTeleValoAV-messuilla Jyväskylässä ke 3.2. - pe 5.2.2016 osastolla B225. Voit käydä rekisteröitymässä messuille ennakkoon täällä
 
 
 
 
  Uusi turvavalaistuksen tuoteluettelo

Teknowaren turvavalotuotteiden tuoteluettelosta on julkaistu uusi painos. Tuoteluettelosta löydät paljon uutuustuotteita, sekä kattavat tiedot jo ennestään valikoimassamme olevista tuotteista, kuten mm. keskusakustojärjestelmät ja niiden lisätarvikkeet, turva- ja opastevalaisimet, turvavalaistuksen etähallintasovellukset, ym. turvavalaistustuotteet ja -tarvikkeet.

Painetut luettelot postitetaan Teknowaren postitusrekisterissä oleville helmikuun 2016 alusta alkaen. Mikäli haluat mukaan postitusrekisteriin, lähetä yhteystietosi osoitteeseen marketing@teknoware.com

Sähköiset versiot, sivuiltamme ladattavan PDF:n ja netissä selattavan tuoteluettelon löydät täältä.
 
 
 
 
 
  KÄY TUTUSTUMASSA UUSIIN NETTISIVUIHIMME

Teknowaren uusi verkkosivusto www.teknoware.com otettiin käyttöön 14.12.2015. Uusitun sivurakenteen ja navigointivalikon lisäksi sivujen suunnittelussa on pyritty selkeään ja raikkaaseen ulkoasuun, mobiililaitteet huomioiden. Tuotekohtaisilla sivuilla on erittäin kattavasti tietoa tuotteista ja sivun voi myös tallentaa PDF:nä. Tuotesivuille pääsee Tuotehakua käyttäen, samoin kuin tuoteperheitä tai eri tuoteryhmiä selaamalla.

Käy myös kokeilemassa uutta Projektikori-toimintoa, johon voit kerätä tuotteita sivuiltamme ja lähettää korin sisällön omaan sähköpostiisi.

Otamme mielellämme vastaan palautetta uusista nettisivuista, lähetä kommenttisi osoitteeseen marketing@teknoware.com
 
 
 
 
 
UUDET .COM SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Myös sähköpostiosoitteissamme on 14.12.2015 alkaen uusi .com-pääte.

Lähetä tarjouskyselyt ja tilaukset aina emexit@teknoware.com -osoitteeseen, eikä henkilökohtaisiin sähköposteihin.

 

Huollosta, varaosamyynnistä ja teknisistä kysymyksistä vastaa After Sales -osastomme: aftersales@teknoware.com
Markkinointiosastomme tavoitat osoitteesta marketing@teknoware.com
Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@teknoware.com

Vanhat .fi- ja .eu-päätteiset sähköpostiosoitteemme toimivat myös, toistaiseksi