Copy
 
 
teknoware-logo.png
 
Teknoware 45 vuotta 19.5.2017
 
 
 
 
  uusi tuoteluettelo on julkaistu

Olemme julkaisseet uuden turvavalaistustuotteiden tuoteluettelon. Luettelo postitetaan kesäkuun alussa kaikille postitusrekisterissämme oleville. Tuoteluettelostamme löydät tuoteuutuuksien lisäksi myös mm. hyödyllistä tietoa turvavalaistuksesta.

Luetteloa voit selata, tai voit ladata sen PDF-formaatissa itsellesi www-sivuiltamme
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  UUDET korkean IP-luokan LED-TURVAVALAISIMET

Uudessa IP65-luokan SOLID-tuoteperheessä on on neljä eri turvavalaisinversiota poistumisreittien ja avoimien alueiden turvavalaistukseen, eri asennuskorkeuksille. Tuoteperheestä löytyy niin keskusakustojärjestelmä- kuin yksikkövalaisinversioitakin.

Korkean IP67-luokan, 230 V -keskusakustojärjestelmän ROBUST-turvavalaisimet ovat vankkarakenteisia ja metallirunkoisia ja soveltuvat hyvin vaativiin olosuhteisiin, seinä- tai kattoasennukseen.

Lue lisää turvavalaisimista www-sivuiltamme
 
 
 
 
 
teknoware-train.jpg
  UUDET LED-opastevalaisimET

Solid Exit, ja Solid Exit 2 ovat vaativiin olosuhteisiin suunnitellut IP65-luokan LED-opastevalaisimet. Ne sopivat esimerkiksi parkkihalleihin ja ulkokäyttöön.

Metallirunkoinen IP67-luokan Robust Exit -LED-opastevalaisin kestää niin vettä kuin pölyä, ja sopii hyvin esimerkiksi tehtaisiin tai tunneleihin. Lue Robust Exit -valaisimesta lisää

Opas Kuutiosta on nyt saatavana akulliset LED-versiot itsetestauksella ja langattomalla Aalto Control -etävalvonnalla. Lue lisää Opas Kuutiosta.
 
 
 
 
 
  TEKNOWARE ON 45-VUOTIAS!

Teknoware juhlii 45-vuotistaivaltaan tänään 19.5.2017!

Juhlistimme syntymäpäiviä jo ennakkoon Hiihdon MM-kisoissa Lahdessa helmikuussa 2017, joten tänään meillä ei ole vastaanottoa.

Emme ole huolissamme ikääntymisestämme, sillä HS:n mukaan (5.4.2017) "Keski-ikäinen voi päästä nuorempia kovempaan kuntoon" :)