Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
April
2020
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Till framgång - med motivation
 
 
 
REFERENS
 
Tacksamma kunder har ordet
 
”Vi anlitade NLC eftersom vi är en grupp redovisningsbyråer som varje år samlas på en utbildningskonferens. Totalt 85 st redovisningskonsulter. Vårt önskemål till Therése och NLC var att hon skulle ”väcka” oss som rådgivare. Detta för att visa hur viktigt det är att företagen organiserar verksamheten för att bli så lönsamma som möjligt.

Föreläsningen genomfördes i 3 timmar under en förmiddag. Vi fick ett utbildningsmateriel som var strukturerat och lättöverskådligt, om hur man leder ett företag i dess olika faser. Therése som föreläsare fick oss att vara delaktiga och aktiva. Garanterat somnade ingen trotts att vi hade en trevlig kväll innan föreläsningen." 


Börje Hansson
Ekonomibyrån Axet, Norrköping

 
LÄS HELA REFERENSEN » 
 
 
 
 
 
PROGRAM
Ledarskap för ekonomisk vinning
 
Den här Workshop/ Föreläsningen är riktad till hungriga ledare som vill öka lönsamheten i företaget utan att för den sakens skull göra avkall på medmänsklighet och respekt. Vi kommer gå igenom och följa den röda tråden inom företagsutveckling, organisationsstyrning och strömlinjeformning av organisationen. 

Du kommer lära dig se var det är värt att investera för att optimera verksamheten, men också hur du hanterar ineffektiva resurser på ett effektivt sätt. Den kommer även inge mod i dig som vill ta fram och utveckla dina inspirerande sidor som ledare och chef. 
 
LÄS MER OM PROGRAMMET »  
 
 
 
 
 
 
KRÖNIKA
Se om ditt egna hus
 
"Det svåra med att vara en ledare är inte att släcka bränder, utan att säkerställa att alla resurser i bolaget tränar sig starka i sina positioner. De tränar sig starka genom att få göra saker själv och lära av sina misstag.

Mentorskap är inte att springa och göra saker åt andra utan att låta andra få del av sin kompetens och därefter själva göra, och genom det få egen kompetens. Du som ledare ska stå för att skapa förutsättningar och därefter ha mod att låta resurserna själva få utvecklas genom eget görande. Därmed får de den lärdom de behöver för att öka sin potential. Ibland får vi som ledare helt enkelt blunda och hoppas på det bästa med en liten apostrof om att vi som ledare behöver göra en riskkalkylering för att säkra bolaget.

Vissa misstag kan helt enkelt vara för dyra medan andra misstag kan vara revolutionerande bra! Låt bara bli att vara inne och peta för mycket, det skapar bara apati. Var en god coach och öka potentialen i ditt team på vägen till framgång – med motivation!" 
 
LÄS HELA KRÖNIKAN » 
 
 
 
 
 
 
VD HAR ORDET
The show must go on
 
"Det är galna tider som drabbat världen och allas våra hjärnor är satta i "Corona skrämsel".
Forskare påtalar att det är en hysteri utan proportioner som skapas. Det är statistik som påvisar att dödsfallen är fler i ”normala” influensa tider och de som är unga och raska får en vanlig influensa och att det enda som är farligare än en vanlig influensa är att det smittar otroligt fort. Detta drabbar sjukvården hårt och vi riskerar att alla inte kan få vård.

M E N snälla tänk på vad som händer när vårt näringsliv störtar och människor blir utan jobb. Det är även det ett samhällsproblem och både arbetslöshetskassor och försäkringskassan kommer få det hett om öronen. 

Mitt råd till alla företagsledare är att arbeta med mental träning och inte låta hjärnorna hamna i hot! Det är otroligt smittsamt och påverkar era företag på ett otroligt negativt sätt.
Välj att smitta era medarbetare med positiv och harmonisk energi and ”let the show go on!” Ett företag kan inte vända detta men tillsammans kan vi ändra det. Låt oss svara med positivitet, låt inte Sverige stanna för alla unga och raska. De som är i riskzonen får vara hemma och de som är vitala kan låta Sveriges näringsliv fortgå, så får staten sina skattepengar och kan betala för de behövande. Låser vi in alla så faller hela systemet anser jag. 
 
NLC startar upp Webinarium dessa veckor! Vi satsar med utveckling istället för avveckling – join us!"

// Therése
 
   LÄS OM webinarium   
 
 
 
 
 
 
Hjärnan i hot
 
Amygdala triggas av upplevt plötsligt hot och gör oss redo för flykt, strid eller spela död – hamnar era hjärnor här tar de absolut korkade beslut! 
 
 
 
 
 
 
 
Hjärnan i balans
 
En hjärna som matas på ett kärleksfullt sätt blir trygg och tar bra beslut. 
 
   CALL TO ACTION   
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése van der Kruit
VD
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2020 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp