Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
Februari
2021
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Humanship & Leadership
 
 
 
NYTT HOS NLC
 
Humanship & Leadership
 

Nordic Leadership Centre har inspirerats från hästsporten, dressyren, och den tyska utbildningskalan och skapat en NLC utbildningskala inom humanship & leadership. 
Du behöver ha koll på ditt "humanship" för att ha koll på ditt "leadership" vare sig du är ledare för dina barn, dina djur, dina medarbetare, coach inom sport eller lärare...

Kika in på NLC youtube kanal här hittar du inspirationsföreläsningar samt Träna på videos.

 
Länk till NLC youtube>>
 
 
 
 
 
TRÄNA MED NLC
Självmedvetenhet
 

NLC känner att det är ett stort fokus på varje unik människas yttre omständigheter och väldigt lite fokus på varje unik människas inre omständigheter.

"Den enda människa jag har rätt till att ändra och justera är mig själv, säger Therése Johansson, NLC konsult. Det krävs mod att jobba med sina insikter och ta ansvar för vad jag själv kan justera för att få ett annat resultat!"

När vi arbetar med NLC individuella ledarskapsprogram - som har syftet att utveckla varje unik människas ”humanship” - så handlar det väldigt mycket om att skapa självmedvetenhet. Vi på NLC kommer att dela med oss av tips på hur man kan öva på att skapa självmedvetenhet...

 
LÄNK TILL TRÄNA MED NLC»  
 
 
 
 
 
 
NLC Berättar
Olika perspektiv är viktigt...
 
Det är riktigt spännande att driva ett företag under dessa omständigheter som råder. Vi på NLC har som så många andra företagare haft upp och nedgångar under det år som löpt. 
Nu känns det som om samhället har anpassat sig och att det sakta går framåt. Alla har rätt till sin åsikt m e n när vi låser in oss själva så behöver vi veta att det blir konsekvenser och begränsningar.
För att nämna några:
  • Människan som så många andra varelser behöver närhet, annars medföljer andra sjukdomar som t ex depression.
  • Många företagare har belånat sig och sätter sig i stor knipa. Det tillsammans med löften från regeringen om stöd, som ej kommer, kan orsaka tragedi för många familjer...
  • För många är arbetet är en social plattform där vi socialiserar. Nu flyttas arbetsmiljön till privata hem. Det ställer krav på individen såväl som på ledarskapet att kunna hantera detta på lämpligt sätt, för att garantera välmående hos medarbetaren.
  • ....
NLC förespråkar att vi som har rätt förutsättningar ska fortsätta att LEVA istället för att ÖVERLEVA. De som har begränsningar ska givetvis vara väldigt rädda om sig. Följer vi de anvisningar som råder så kan vi med lätthet sponsra näringslivet. T ex "Walk and Talk", tillsammans, i naturen, med lämpligt avstånd är bra för knopp, kropp och själ eller om man vill säga sitt hjärta eller inre jag!

Tänk på helheten och låt inte rädslan vara det som styr...//Therése
 
 
 
 
 
 
 
Boktips av nlc
LIVET - med kvantfysiska glasögon
 
"Hur blir det om vi applicerar den kunskap fysikerna laborerar med i kvantfysikens värld? Vad händer då med våra vanliga liv? De blir inte särskilt vanliga... Snarare magiska.

Den applicerade kvantfysiken ger oss möjlighet att skapa de liv vi drömmer om. Och detta utifrån information som varken är baserad på tro eller övertygelser utan på vetenskap i form av tusentals publicerade studier."
 
 
 
 
 
 
 
Hjärnan i hot
 
Amygdala triggas av upplevt plötsligt hot och gör oss redo för flykt, strid eller spela död – hamnar era hjärnor här tar de absolut korkade beslut! 
 
 
 
 
 
 
 
Hjärnan i balans
 
En hjärna som matas på ett kärleksfullt sätt blir trygg och tar bra beslut. 
 
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése Johansson
NLC Konsult 
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
Facebook
Instagram
 
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2021 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp