Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
December
2019
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Till framgång - med motivation
 
 
 
KUNDEN HAR ORDET
 
Tacksamma kunder ger
motiverade företag. 
 
”Therése genomförde en DISC workshop med samtliga PRC i Region V&A MellanSverige och därefter valde jag att påbörja NLC Individuella Ledarskapsprogrammet. Vårt samarbete startade under 2017 och nu har vi utökat vårt samarbete då tre av mina underställda produktionschefer nu genomgår NLC IL program.

Programmet består av att vi träffas kontinuerligt och däremellan har jag uppgifter att arbeta med för att uppnå resultat i praktiken. Resultatet vi har uppnått, genom programmet är att jag känner mig mer lugn och balanserad, idag lyssnar jag mer på magkänslan samt litar på den och jag har satt ”rätt mental distans” på arbetet med dess utmaningar. Genom att jag känner en större trygghet i mig själv samt ökat mitt självförtroende, har jag tränat mig till att idag vara en bättre ledare för mina medarbetare. Jag har en mycket bättre balans mellan arbete och fritid som resulterar i en bättre prestation när jag befinner mig på arbetet."
 

Magnus Tesch, SKANSKA AB
 
LÄS HELA REFERENSEN » 
 
 
 
 
 
NLC KRÖNIKA
Hemligheten är förståelse
 
"Ni äger inte människan, ni betalar människan för 8 timmar per dag och ni behöver arbeta med den fria viljan då människan äger och designar sitt eget liv.”

Detta hörde jag mig själv säga under ett tillfälle i mitt konsultliv och tankarna började surra över vad jag just hade sagt. Vad jag kom fram till var att ämnet är komplext och att det kräver medvetenhet och utveckling för att få ihop vad jag sa ovan. Samtidigt ska människan/medarbetaren inse sitt ansvar i att leverera exakt vad företaget behöver få levererat just i den minuten, timmen, dagen, veckan eller året. Det är anledningen till varför vi som människor har en anställning, eftersom vi som medarbetare ska leverera vad företaget behöver att vi levererar.

 
LÄS HELA KRÖNIKAN » 
 
 
 
 
 
 
Emma har ordet
Gör er beredda för det nya året
 
"NLC har välkomnat mig med öppna armar och de senaste veckorna har jag arbetat med både utmanande och roliga uppgifter, bland annat layout och design på PowerPoint inför Connect.

Det har varit ett givande slut på 2019 och sakta men säkert närmar vi oss 2020. Inte bara är det dags för ett nytt år med nya möjligheter, men januari för NLC kommer även innebära att vårt nya program ”Digital försäljning och marknadsföring” drar igång, något vi har laddat upp inför länge nu.
Med andra ord kommer 2020 bjuda på många nyheter, där du och ditt företag får chansen att utveckla er kunskap och kvalitét inom digital marknadsföring. 

Gör er beredda, snart är det nya året här!"


//Emma
 
 
 
 
 
 
 
PROGRAM
Digital försäljning och marknadsföring
 
NLC har tagit fram ett unikt program för att koppla samman den digitala marknadsföringen med företagets värderingar och kultur. Med målet att träna upp företaget till att löpande kunna uppdatera och justera sitt digitala budskap på ett sätt som ger nya affärer istället för enstaka klick och gilla i sociala medier.
 
LÄS MER OM PROGRAMMET »  
 
 
 
 
 
 
VD HAR ORDET
Startklara för 2020
 
"Nu har vi lanserat Nordic Leadership Centre via Connect för en panel med intressanta människor från affärsvärlden. Lovorden var många och med oss tar vi representanten från Nordea, Just Do It! Häftigt tänkte jag, det är ju vad NLC säger till våra kunder, lika barn leka bäst.
Året börjar närma sig sitt slut och för NLC har 2019 inneburit en omstrukturering av bolaget, med många ”try and errors”. Det känns otroligt skönt att ”uppkörningen” inför Connect panelen är gjort och vi tackar Gunnar Holmen, Affärsdraget, för en god insats som sparringpartner! 

Nu är NLC startklara för 2020 och det ska bli otroligt häftigt men en nystart och ett rent bord. Med oss tar vi den tro på vårt koncept som Connect paneln bjöd på igår. Det är extremt viktigt att omge sig med människor som tror på det man gör, drömdödare skapar ju inte mycket tillväxt. 
NLC har fått en ny Connect mentor som sparringspartner och nästa träff är i Stockholm i Mars.
Vad som tog oss hit, kommer inte ta oss till dit vi vill vara i framtiden. Det gäller att våga syna sömmarna för att nå till de stjärnor man har i sikte och för det krävs mod…"


//Therése

 
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 AVREGISTRERA MIG »
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
LÄS MER »
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése van der Kruit
VD
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2019 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp