Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
Februari
2020
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Till framgång - med motivation
 
 
 
REFERENS
 
Tacksamma kunder har ordet
 
”Min upplevelse av genomförandet av IL programmet var bra och programmet var anpassat efter mig, som person och de utmaningar som jag hade. Therése gör programmet flexibelt till de förändringar som alltid händer i yrkeslivet såväl som i det privata livet.

Samarbetet med Therése och NLC var mycket bra. Therése kände snart mig bättre än jag själv gjorde. Hon var alltid analytisk, professionell och tydlig, med återkoppling och förväntningar på utveckling och resultat. Vi har fortsatt vårt samarbete genom att tränas vidare inom verksamhet och lagledarskap, de åren vi haft tillsammans." 


Mikael Tjärnström, Skanska AB

 
LÄS HELA REFERENSEN » 
 
 
 
 
 
PROGRAM
Företagstruktur kompletterar entreprenörskapet
 
Programmet för väletablerade företag som vill fokusera på att vara fortsatt konkurrenskraftiga på marknaden, eller är i behov av ny energi, men även mot nystartade företag som vill etablera sig.

NLC vill motivera och skapa mervärde för företagens affärsdrivande verksamhet, dess processer och resurser. Vi har gedigen erfarenhet, kompetens och möjlighet att möta upp i den utveckling företagen står inför eller dess önskemål om framtiden. 
 
LÄS MER OM PROGRAMMET »  
 
 
 
 
 
 
KRÖNIKA
Berövad på självtilliten!
 
"Jag är ju skräckslagen för tillit! Utbrast jag till min käraste! 

Tankarna virvlade därefter i en karusells hastighet och minnesfragment kastades om varandra. Plötsligt landade alla fragment i ett perfekt pussel och jag blev klarsynt. Jag hade blivit berövad min självtillit av människor som ansåg att just de hade bättre koll på mitt körkort än vad jag själv hade." 

 
LÄS HELA KRÖNIKAN » 
 
 
 
 
 
 
Jimmy har ordet
Jimmy stärker NLC med nya perspektiv
 
"Jag lärde känna NLC som kund och jag fastnade för kärnvärderingarna, kärlek, kompetens, kunskap och kvalitét. Att NLC dessutom var noga med att leverera ett mervärde för den investering jag gjorde fick jag verkligen uppleva själv.

Nästa steg var när NLCs VD Therese ville köpa mitt positiva, galna entreprenörsskap till sitt företag.

När man vågar vara i processen kan spännande saker hända och nu tar vi nästa steg, NLC och jag.

Från nyåret har jag möjligheten att matcha den höga kompetensen som redan finns inom NLC med ett helt annat perspektiv och det är en av mina styrkor.

Jag kommer att jobba som säljansvarig på NLC och jag älskar försäljning och att hitta nya lösningar för våra kunder, och med NLCs gedigna tjänsteportfölj blir det galet kul!

Att coacha inom sälj och marknadsföring är något jag brinner för, så till att börja med kommer mycket av mitt fokus ligga där. Att hjälpa kunder med sin säljprofilering, sin metod för att få leads och hur de får snabbare avslut är underbart att få dela med sig av.

NLCs expansion just nu öppnar upp för ett spännande 2020 och jag ser fram emot att få ta kontakt med er!"

//Jimmy
 
 nyfiken på JIMMY? 
 
 
 
 
 
 
VD HAR ORDET
Starten på det nya året
 
"Nu har NLC dragit igång 2020 och med oss har vi vår nya drivna mentor från Connect, Sarah Watz, som tillsammans med sin man driver PIXPRO. Vi på NLC förespråkar prestigelöshet och anledningen till det är att kompetenta hjärnor bidrar till en större utveckling. Tror vi att vi kan allt, vet allt så kommer vi inte långt i denna värld. Vårt budskap för 2020 är att ha mod att ta emot kompetens från de som vill dela med sig och givetvis besitter kompetensen, som tack kan vi i vår tur, dela med oss utav vår kompetens. Detta för att tillsammans är starkare än ensam! Vi söker samarbetspartners som har detta mod och vill ha NLC som partner i att utveckla sitt företag, med dess struktur, kultur, affärsmannaskap och organisation.
 
NLC välkomnar stolt Jimmy Lundegård till vårt gäng! Jimmy har både positiva och väldigt tuffa erfarenheter från sin karriär inom affärsmannaskap och entreprenörskap, det är just det som NLC söker, någon som har mod att göra sin kunskap till kompetens. Tala är enkelt, göra är tuffare! Det är när vi lär av våra misstag som vi blir kompetenta, detta är något som vi på NLC talar varmt om, i en värld där vi anser att endast framgång är status.
 
Dock är sanningen att bakom varje framgång finns en hel hög med misslyckande och ju fler misslyckande som man vågar syna och lära av, desto mer kompetent blir DU! Vill du utvecklas som chef/ledare? Få ökat mod att låta dina medarbetare misslyckas för att hjälpa dem att lära och utvecklas i sin kompetens…?
 
Välkommen att kontakt oss på NLC!"

// Therése
 
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 AVREGISTRERA MIG »
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
LÄS MER »
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése van der Kruit
VD
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2020 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp