Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
Mars
2020
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Till framgång - med motivation
 
 
 
REFERENS
 
Tacksamma kunder har ordet
 
”Efter ett inledande möte med Therese kände jag att det skulle vara intressant att utvärderas enligt GAP-analysen, utifrån modellen och hennes erfarenhet. Jag har aldrig gjort detta förut. Därför kände att det skulle vara spännande att få feedback på mig som person och chef/ledare, samt se var min utvecklingspotential finns såväl vad mina styrkor är. Therese är erfaren ledare som verkar kunna se igenom fasaden man lätt sätter upp som ledare.

Trots att jag mött Therese så kort tid så fick jag snabbt ett stort förtroende för henne som person, och även NLC. Det är grunden till att analysen går att genomföra. Hon kan ta fram saker som ligger djupt rotat. Själva mötet var spännande. Jag försökte att inte ha förväntningar, men gick därifrån upplyft och inspirerad. Detta trots att mötet byggde på att jag skulle analyseras.

Jag upplever att jag fick en ”boost” som person. Detta delvis för att Therese gav mig insikter om vem jag är." 


Rickard Gadmar
Platschef, PARS-Gruppen

 
LÄS HELA REFERENSEN » 
 
 
 
 
 
PROGRAM
GAP-analys
 
Vill du som företag/ledare/lag/medarbetare jämföra din aktuella prestation med din potentiella prestation? Med vår GAP-analys hjälper vi dig att identifiera ”gapet” mellan ditt nuvarande läget och ditt optimala läget. 

NLC vill motivera och skapa mervärde för företagens affärsdrivande verksamhet, dess processer och resurser. Vi har gedigen erfarenhet, kompetens och möjlighet att möta upp i den utveckling företagen står inför eller dess önskemål om framtiden. 

 
LÄS MER OM PROGRAMMET »  
 
 
 
 
 
 
KRÖNIKA
Naturligt affärsmannaskap
 
"Jag definieras inte av mina misstag, jag äger dem. Jag gjorde fel och jag kommer fortsätta att göra fel, då det är omöjligt att gå genom livet felfritt. Att våga göra fel har gett mig en otrolig erfarenhet i hur jag kan göra det annorlunda framöver. Hur jag kan vända det till att bli min styrka.

Jag tror stenhårt på att vi kan utveckla oss själva till att bli vårt bästa jag och att man måste våga riskera för att kunna vinna. Att gå runt med skamkepsen leder inte till något gott. Det gäller att ha mod till att stå för sina handlingar och komma igen." 
 
LÄS HELA KRÖNIKAN » 
 
 
 
 
 
 
VD HAR ORDET
Starten på det nya året
 
"Tiden går verkligen fort! Och det var ju roligt när man var 19 och skulle fylla 20, vilket innebar att man fick köpa vin… lagligt. Nu tänker jag ”broms broms” av någon konstig anledning. Men med erfarenhet kommer visdom, så allt har sin skönhet och var sak har sin tid. Nu har vi gjort om NLC med hjälp av programmet vi genomfört tillsammans med Connect och igår körde NLC upp. Väldigt spännande, men med skakiga ben ska nu planer bli verklighet och facit på hur saker och ting faller sig kommer att visa sig i slutet av 2020. 

Är ni sugna och har ni modet att syna era sömmar på ert företag, affärsmannaskap, organisation med dess ledare och medarbetare? Vad vi gör idag kommer inte att föra oss till vart vi vill vara imorgon, så ta upp luren och boka ett möte för att höra hur månadens kostnadseffektiva program ”NLC GAP-analys” kan tillföra mervärde för er!"

// Therése
 
   LÄS OM GAP ANALYSEN   
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
LÄS MER »
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése van der Kruit
VD
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2020 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp