Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
November
2019
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Till framgång - med motivation
 
 
 
KUNDEN HAR ORDET
 
Tacksamma kunder ger
motiverade företag. 
 
”Min resa tillsammans med NLC började genom en team-övning / Extended DISC på Torpa Gård, år 2015, för VoA Region MellanSveriges ledningsgrupp. Efter två intensiva dagar, tillsammans med Therese och hennes raka och tuffa sätt att medvetandegöra, skapa intresse, ge tips och genomföra övningar med syfte att få både individer och hela gruppen att förflytta sig, kände jag: 

Henne vill jag ha som coach, för hon kommer att säga vad hon ser hos mig, hon kommer våga vara obekväm och hon kommer att hjälpa mig till fortsatt utveckling och förflyttning – och så blev det:)….”

Andreas Hjertzell, SKANSKA AB
 
LÄS HELA REFERENSEN » 
 
 
 
 
 
NLC KRÖNIKA
Ut med det onda och in med det goda
 
-Istället för att du fokuserar och lägger all din energi på de medarbetare som skapar en dålig atmosfär, ska du lägga hela din energi och fokus på att ”vattna” de medarbetare som deltar och skapar god atmosfär. 
 
LÄS KRÖNIKAN » 
 
 
 
 
 
 
PROGRAM
Ledningsgruppsutveckling
 
NLC målsättning är att vi motiverar och ökar ledningsgruppens laganda, där laget går före jaget. Här har vi modet att våga tycka olika, samtidigt som vi respekterar och drar nytta av varandras olikheter. 
 
LÄS MER OM PROGRAMMET »  
 
 
 
 
 
 
VD HAR ORDET
Från det gamla till det nya
 
Vi är inne i ett Agilt läge i NLC där vi ställer om från det ”gamla till det nya”. Tillsammans med Positiva Vibbar har vi under en tid etablerat ett utvecklingsprojekt, inom digital marknadsföring, med syfte att hjälpa SME bolag att minska sin sälj och marknadsföringskostnad, samt bli självständiga i sitt marknadsföringsarbete, med bibehållet resultat eller rent av mycket bättre resultat.

Vi har även lanserat en ny, otroligt populär tjänst, ”NLC GAP Analys ett kortfattat program för det väletablerade företaget eller dig som ledare alternativt ditt lag eller medarbetare som vill fokusera på fortsatt träning och utveckling”.

Vi tackar Maria Floxner för hennes insats i NLC och önskar henne stort lycka till med hennes nya äventyr som hon startar upp i sitt egna bolag. 

// Therése
 
   LÄS OM GAP ANALYSEN   
 
 
 
 
 
 
Varmt välkommen till vårt team, emma
Emma Stenmark
 
Kreativ, nytänkande och positiv är tre ord som beskriver Emma och hennes arbete inom grafik och design.
Passionen för att skissa, rita och designa har funnits sedan barnsben. Detta utvecklades sedan vidare då arbetet som design- och marknadsansvarig för hennes UF-företag, under gymnasietiden, fick henne att öppna upp ögonen för en arbetsframtid inom något hon brinner för.
 
 nyfiken på EMMA? 
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 AVREGISTRERA MIG »
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
LÄS MER »
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése van der Kruit
VD
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2019 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp