Copy
5a23bda4-5c2c-4a7d-8e13-9d720136875b.gif
 
Ser mejlet konstigt ut? Klicka här för att öppna det i webbläsaren! »
 
Nordic Leadership Centre  
September
2019
  Nyhetsbrev
Nordic Leadership Centre
Till framgång - med motivation
 
 
 
VD HAR ORDET
 
Tillväxt är spännande
och utmanande.
 
För att leva som vi lär har vi anslutit till ett eget utvecklingsprogram, genom Connect i Stockholm och fått en hungrig affärscoach som utmanar oss. Med glädje kan jag också berätta vad som händer internt i NLC där Maria Floxner har strukturerat NLCs interna organisation till att nu vara redo att ta emot nya NLC-medarbetare inom varje NLC-område. Positiva Vibbar Jimmy Lundegård har satt upp första versionen av NLCs digitala marknadsföring med bravur och vi har fin utdelning på satsningen. Vi välkomnar också Jesper Arvidsson till NLC och ser fram mot att han står till förfogande för NLCs nuvarande och kommande kunder. Själv har jag, förutom att vara senior konsult och ta hand om våra befintliga kunder, varit upptagen med att vara NLC VD och att få alla projekt att landa där de ska. Nu satsar vi på sälj för att fylla orderstocken 2020. Varmt välkommen till NLC om ni är tränings- och utvecklingsugna företagare, ledare med era lag eller medarbetare.

Therese van der Kruit
 
 nordicleader.se »
 
 
 
 
 
NLC KRÖNIKA
Duktig på relationsorienterat ledarskap?
 
Det är hänförande att ha insikten samt acceptansen om, att allt vi gör är i egenskap av en levande ständigt föränderlig organism.
Jag tränar och utvecklar företag, organisationer, chef/ledare och medarbetare, på daglig basis. Jag garanterar att vi möter samma utmaningar i NLC, som i de företag vi samarbetar med. Vi har precis förberett NLC för att möta en tillväxtperiod, där alla som arbetar inom företaget har fått vara med och tycka till i de nya direktiven. Trots detta, när vi tryckte på knappen, gick vi in i förändringsprocessen och istället för samarbete blev det motarbete.
– Hur kommer det sig? tänker ni nu.
 
LÄS KRÖNIKAN » 
 
 
 
 
 
 
PROGRAM
Individuellt Ledarskap
Ta din självinsikt till nästa nivå
 
Öka din medvetenhet och motivation genom att skapa insikt och kompetens om det individuella ledarskapet. Ett optimeringsprogram för dig som ledare eller medarbetare samt företagsresurs där vi ger dig verktygen och ansvaret för att leda dig själv på ett hållbart sätt.
 
LÄS MER OM IL-PROGRAMMET »  
 
 
 
 
 
Skanska AB
 
KUNDER OM IL-PROGRAMMET
Skanska AB
 
Jag valde att samarbeta tillsammans med NLC, Therése van der Kruit, då jag fick det som ett erbjudande när jag hade det tungt på jobbet. Jag hade varit i kontakt med Therese tidigare i samband med en genomgång av ”Extended DISC ”och tyckte att upplägget med ett individuellt ledarskapsprogram och vidare samarbete med henne, kändes bra.
 
   LÄS VIDARE »  
 
 
 
 
 
 
ny medarbetare i nlc
Jesper Arvidsson
 
Ytterligare en ny medarbetare som vi välkomnar varmt.
”Förståelse, kommunikation och utveckling är nycklarna för att nå optimalt resultat!” Så låter det när Jesper sätter ord på vad han gör och är bäst på nämligen teamutveckling och ledarskap. Jesper är idrottskillen som har rötterna inom Försvarsmakten där han efter sin specialistofficersutbildning fokuserat på att utveckla sina analytiska, systematiska och beslutsfattande förmågor i sitt arbete att utbilda ledande positioner (befattningar) i beslutsfattande. 
 
 nyfiken på jesper? 
 
 
 
 
 
 
PRENUMERATION
Vill du fortsätta få nyhetsbrev från Nordic Leadership Centre?
 
... I så fall behöver du inte göra någonting. Vi skickar ut nyhetsbrev till dig c:a 10 gånger om året. Vill du inte få fler nyhetsbrev från oss? Avregistrera dig genom att klicka på länken nedan.
 
 AVREGISTRERA MIG »
 
 
 
 
 
 
GDPR
Om insamling av personuppgifter
 
För oss på Nordic Leadership Centre är det viktigt att du som prenumerant av vårt nyhetsbrev skall kunna känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
 
LÄS MER »
 
 
 
 
 
Har du frågor, funderingar eller önskemål? Välkommen att kontakta oss!
 
 
 
 
Therése van der Kruit
VD
 
Telefon: 073-394 13 74
E-post: therese@nordicleader.se
 
 
 
Information, synpunkter
NLC
 
E-post: info@nordicleader.se
Hemsida: nordicleader.se
 
 
 
 
 
 
K-Nordic Leadership Centre AB
Nordengatan 3 B
Linköping, 582 55

 
Facebook   Instagram   Linkedin  
 
 
 
  © 2019 Nordic Leadership Centre, Alla rättigheter förbehålles.
Ändra prenumerationsinställningar / Avprenumerera
Email Marketing Powered by Mailchimp