Copy

Voorintekening

Kunstkaarten doos

30 jaar Beelden van Dieren
 

In 2019 vier ik dat ik 30 jaar beelden van dieren maak. Vanwege dit jubileum ben ik bezig met het ontwerpen en samenstellen van een kunstkaarten doos. Dertig jaar beelden van dieren is reden voor een feestje. Daar wordt volgend jaar werk van gemaakt door tentoonstellingen in Appingedam, Berlijn en Den Haag. De Kunstkaarten doos is hier onderdeel van.

De doos zal kaarten bevatten met daarop afbeeldingen van mijn favoriete beelden. Met op de achterzijde een tekst van mijzelf met een bijzonder verhaal, of een citaat van degenen die mij inspireerden in de loop der jaren. In de luxe editie wordt daar een uniek kunstwerk aan toegevoegd. Een tekening in steen van een portret van een dier op een natuurstenen tegel.

Steeds meer ben ik mij bewust van de kwetsbaarheid van vele soorten dieren. Door dieren een gezicht te geven hoop ik een bijdrage te leveren aan de bewustwording daarvan. De portretten van dieren die ik speciaal voor de uitgave van de luxe editie maak zijn daar een uiting van.
Standaard editie -  € 19,00
Kunstkaarten doos met 20 kaarten, formaat 17x17x2 cm
Luxe editie - € 190,00
Kunstkaarten doos met 20 kaarten, formaat 17x17x3 cm
Tekening in steen van een portret van een dier, tegel van 15x15x1cm
Er worden maximaal 30 exemplaren van deze luxe editie vervaardigd.

De kaarten worden gedrukt op 300 g/m
² mat papier, formaat 14,8x14,8 cm, 15 stuks zijn aan beide zijden bedrukt, waarvan één zijde fullcolour, 5 stuks zijn aan één zijde bedrukt.  Bij de kaarten en dozen wordt gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd papier.
Ontwerp, uitvoering en idee; Fiona Zondervan

Door in te tekenen ondersteund u mij in het vervaardigen en het produceren van deze bijzondere uitgave. Een financiële bijdrage is ook welkom. Mail mij, onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer, en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Hartelijke groet, Fiona

 
Mail mij →
Copyright © 2018 Fiona Zondervan, Beelden van Dieren, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp