Copy
CLUB VAN 2OO | NIEUWSBRIEF MAART 2017
View this email in your browser
19 MAART 2017: TERUGBLIK
Een ouderwetse zondagmiddag wedstrijd. Een artiest en een loterij met geweldige prijzen. Genoeg ingrediënten om er weer een gezellig samenzijn in de Club van 200 van te maken. En dat werd het! Al vroeg voor de wedstrijd was het gezellig druk in de Club van 200 en de stemming zat er al meteen in. Er was een groot aantal dames aanwezig, dus of het nou daar door kwam…

In de rust begon John Keijer met zijn optreden en meteen werd al duidelijk dat we weer met een rasartiest te maken hadden. Ook na de wedstrijd pakte John Keijer de draad weer op en jawel, de voetjes gingen van de vloer! Ondertussen werden de laatste loten aan de man gebracht voor de Club van 200 loterij met spectaculaire prijzen. Met de hoofdprijs ging Angela Smit-Hansen ervan door. Een schitterende fiets viel haar ten deel.
Tijdens de loterij is er 1 prijs blijven staan. Een geweldig beauty mand van Etos wacht nog op zijn of haar rechtmatige eigenaar. Het winnende lotnummer is 1945.

De prijs blijft beschikbaar tot en met de volgende thuiswedstrijd. U kunt zich melden bij Sjaak Bootsman of Klaas Schilder.
1 APRIL 2017: HET SPONSORFEEST 
Op zaterdag 1 april 2017 wordt het jaarlijkse Sponsorfeest gehouden in de Jozef te Volendam. De zaal gaat open om 18:30 uur en de aanvang is om 19.00 uur. Het belooft wederom een unieke avond te worden met het optreden van maar liefst 2 top bands! Namelijk De Gringo’s en de B-Six Band zullen al hun muzikale talenten aanspreken om er een gezellig spektakel van te maken. Ondanks dit muzikale vuurwerk zal er ook nog een Special Guest zijn opwachting maken. Ook culinair zult u verrast worden met heerlijke happen.
 
Evenals voorgaande jaren vragen wij een kleine bijdrage voor het feest in de vorm van € 15,- p.p. Voor dit bedrag krijgt u één lot die bij binnenkomst uitgedeeld wordt en uiteraard toegang tot het feest met daarbij hapjes, drankjes en gezelligheid in overvloed.
 
Uiteraard is er weer een grote loterij waarbij unieke prijzen te winnen zijn.
De loten voor de loterij  kosten €10,- per stuk. Wilt u van tevoren toegangskaarten en loten via een factuur bestellen? Stuur dan een e-mail naar Esther Binken via esther.binken@fcvolendam.org. Vermeld duidelijk uw bedrijfsnaam, factuuradres en het aantal toegangskaarten en loten.
 
Opgeven voor het feest kan door de €15,- per persoon zo snel mogelijk:
-        over te maken op IBAN nr. NL 72 ABNA 0235484709 t.n.v. FC Volendam o.v.v. Sponsorfeest, en uw naam, lidnummer, adres, postcode en woonplaats. Uw toegangskaarten worden dan opgestuurd.
 
-        contant / PIN te betalen bij de administratie van FC Volendam (kantoortijden geopend). Neem deze brief ook mee! U krijgt dan direct uw toegangskaarten.
 
Aanmelden kan tot maandag 27 maart, wees er dus snel bij want vol = vol.
 
Grote groepen (vanaf 8 personen) kunnen een tafel reserveren bij de Jozef via Johan Bond. Stuur dan een mail naar:  johanbond@jozefvolendam.nl. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
 
Wij hopen uiteraard op een massale belangstelling voor het feest en kijken uit naar uw komst!
14 APRIL 2017: INFORMATIE BEDRIJFSBEZOEK HANSEL SALADES
Op goede vrijdag vooraf de wedstrijd tegen de Graafschap gaan Club van 200 leden een bedrijfsbezoek brengen aan Hansel Salades te Zaandam. De inschrijving hiervoor is al reeds volgeboekt!
Degene die zich hiervoor ingeschreven hebben dienen zich om 13.45 uur te verzamelen bij de hoofdingang. Om 14.00 uur stipt zal de bus gaan vertrekken.

Na aankomst is er ontvangst met een kopje koffie. Daarna volgt er een rondleiding door de veelzijdige keuken van Hansel Salades met aansluitend een hapje en een drankje in de famous Hansel Bar. We zullen ruim op tijd terug zijn voor de wedstrijd waar een heerlijk koud en warm buffet ons zal opwachten.
28 APRIL 2017: INTRODUCEDAG + LIVE OPTREDEN
Bij deze laatste competitie wedstrijd (voor de play offs) mogen alle Club van 200 leden een introducé uitnodigen. Hierbij is wederom het streven… hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Na aanmelding zullen wij zorgdragen voor een gratis tribuneplaats en gratis toegang tot de Club van 200.
 
Om alle introducés meteen op hun gemak te stellen hebben we wederom een “bekende” artiest weten te strikken. Tijdens de rust en na de wedstrijd zal Bart Brandjes (kwart finalist van het tv programma “the Voice”) een heerlijk optreden verzorgen.

Vooraf aanmelden met naam en e-mail adres van de introducé is noodzakelijk via esther.binken@fcvolendam.org of Sjaak Bootsman.
Copyright © 2017 FC Volendam, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list