Copy
Last minute tips en aanbiedingen voor Sinterklaas!
Bekijk deze email in je browser

Nog maar 2 nachtjes slapen!

5 December komt er weer aan. Daarom laten wij jou niet in de koude kleren staan. We hebben een leuke selectie gemaakt van tips en aanbiedingen Je weet wel, van die goedkope, waardoor je nu niet meer stad en land af hoeft te lopen. Veel plezier met pakjesavond, hopelijk zie je hieronder iets staan wat op je boodschappenlijstje stond. 

Tip 1: De nieuwste van Justin Bieber: Purpose

Justin Bieber is de status van kindster nu voorbij. En daarmee is hij maar wat blij. Maar wat er ditmaal wel erg klein blijft, is de prijs van de cd, daar weet je vast wel raad mee! Voor slechts € 9,99 is deze van jou. De buren ergeren zich groen en geel, want jij draait hem blauw!

Benieuwd hoe Pakjesboot 12 er in het echt uit ziet? Er zijn van 3 t/m 5 december rondleidingen. De boot ligt in Huizen, zegt zwarte Piet!
Lekker meezingen met Sinterklaasmuziek? Of een video kijken in de filmpjes rubriek? Dat kan via Sinterklaas.FM, een leuke Sinterklaas website en radio voor haar en voor hem!

Tip 2: Altijd bij de tijd!

De persoon die jij met lootjes hebt getrokken is altijd te laat. Dan is hij bij een klok gebaat! Laten wij nu eens een leuke aanbieding vinden: tot 30% korting op heel veel klokken, dan hoef je daar dus ook niet meer om op te winden!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 GedichtGenerator.com


Update jouw gegevens of schrijf je uit voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp