Copy

INDEXUPDATE | 09/03/2021


AEX  

dagGRAFIEK: "Op weekbasis zien we een golf 3 aan gang. Een golf die kan extenden en waarvan einde het moeilijkste te bepalen valt in de gehele cyclus."

Kantelpunt niet in gevaar, bulls in controle dus. Eerste vrijdag van de maand, banancijfers dus om 14u30. Maandag Amerika gesloten wegens Feest van de Arbeid aldaar.
 

DAX

dagGRAFIEK - " De Dax probeerde het wel terug, maar bleef gewoon zwak. Jammer. Als deze laatste steunlijn het niet houdt kunnen we zelfs richting de 15600 als eerste doel."

De steunlijn hield stand en een kleine twijfelcandle op de borden, voorlopig kan het nog up dus.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  " Eerst uitzoomen en dan zien we ook bij de S&P dat we bezig zijn aan de golf 3 en dat deze al ver gevorderd is.
Ingezoomd zou er ideaal nog een hogere top moeten worden geplaatst. Dan zouden we ook misschien onze geliefde negatieve divergentie kunnen bekomen."


Hier viel terug geld te verdienen, steunlijn bleef intact en de hogere top die we aangaven staat ook op de borden.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp