Copy
In deze update


ColruytEuronavFugroKBCSofina

 

AANDELENUPDATE  15/01/2023 


Hieronder de link naar de engelstalige update 
 

stock review 14/01/2023

The campaign URL for this campaign is: https://mailchi.mp/004769f84d93/stock-review-14012023


--


Colruyt

weekGRAFIEK: "Aan onderzijde kanaal nu en er begint zich positieve divergentie op de weekgrafiek af te tekenen. Dalende trend natuurlijk intact daarvoor moet de koers nog te veel stijgen. Doch met een ideaal doel van 18 (vrij dichtbij en steun op onderzijde jarenlang kanaal lijkt ons het eerder aangewezen flink winst te nemen op shorts en enkel een runner short meer aan te houden voor dat ideale doel down."

Koers staat +20% sinds we aangaven om grotendeels winst te nemen op shorts. Koers aangekomen aan een eerste belangrijke weerstand. Indien er boven dan worden de blauwe lijntjes het eerste doel.

ONZE MENING: Make or breakEuronav

weekGRAFIEK: "Marginaal hogere toppen, doch een RSI die nu zwakte begint te vertonen door negatieve divergentie. Beter te zien op dagbasis. Na een 5 wave up is het steeds opletten voor topvorming."

Zoals verwacht zwakte, een echte klapper. Duidelijk dat +-11 zware steun zou moeten zijn en dat dan 90% van de daling achter de rug zou kunnen zijn. 

ONZE MENING: Klapper
 
 
Fugro

weekGRAFIEK: " Lijntjes hebben steeds onze onverdeelde aandacht. Daar liggen immers de kansen op een mogelijke trendommekeer. Eens zien waar short met korte stoploss ons kan brengen."

Negatieve divergentie (is op zich geen signaal) bevestigde onze telling en ons lijntje. Doel down wordt dan de bodem van de vorige golf 4 omdat daar vele stoplosses liggen van longs. 10-9 steunzone dus ook hier mocht de klapper worden verzilverd.

ONZE MENING: klapper


KBC

weekGRAFIEK: "Yup, we kregen wat we vroegen. Een forse uitbraak waarbij we nu aan max c en in buurt weerstandslijn zijn gekomen. Het overgrote deel van de longs mag er dan ook uit."

Lijntje bereikt en zelfs meer dan dat. Ideaal gezien wordt deze beweging een 5 wave waar bij bereiken van de 5 de laatste runners long er ook uit mogen.

ONZE MENING: Klapper
 
Sofina

weekGRAFIEK : "Dips zouden koopwaardig moeten zijn."

Voorlopig komt mooi uit, ideaal gezien opwaarts vervolg.

ONZE MENING: Voorkeur voor een abc up.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp