Copy

AANDELENUPDATE  05/09/2021

 In deze update


ASRASMLBpostGalapagosTeslaTomtomWarehouses De Pauw


 

ASR

weekGRAFIEK: "Nu aan onderzijde kanaal. Als deze houdt kunnen we terug de opwaartse beweging hervatten en zien of we die 39.2 nu wel kunnen behalen. Bulls aan zet dus."

Doel behaald. Wel met ND. Longs frlink 

ONZE MENING: Longs beschermen


ASML

dagGRAFIEK: "De vlag deed zijn werk, opwaartse uitbraak, RSI overkocht en kantelpunten niet in gevaar. Het lijkt een droom, die vroeg of laat idd zal eindigen, doch zolang de kantelpunten houden.... "

Wederom mooi hoger, oogkleppen op en stop op longs meetrekken. Het kantelpunt kunnen we sterk verhogen. Daar RSI zo overkocht is zouden eerste dips nog koopwaardig moeten zijn.

ONZE MENING: Kantelpunt sterk verhoogd.


Bpost

weekGRAFIEK- "We daalden verder af naar onderzijde patroon. Nu dienen de bulls terug te gaan verschijnen om de opwaartse trend te behouden."

Het aandeel vertoont een bullisch patroon, namelijk een dalende wig na een daling. Daar dit aan onderzijde van het patroon gebeurt samen met positieve divergentie ondersteunt onze mening dat we een mooie bounce kunnen zien.

ONZE MENING: Boven 8.31 kan er een flinke up komen.


Galapagos 

dagGRAFIEK-  "De koers wist wederom 10% te dalen. Pas boven de 50 klaart de lucht wat op. Lange termijn blijven we kijken naar een forse opvering. Doch veel tijd kan nodig zijn."

Eindelijk eens een opvering, van ons mag het nog hoger, een eventuele lagere bodem met PD is bijkoopmoment.

ONZE MENING: Lijkt ons dat nu toch wel overdreven is afgestraft.


Tesla

weekGRAFIEK: "De koers ging mooi hoger, doch kan nog geen afscheid nemen van de stijgende trendlijn. Zolang deze standhoudt kijken we up."

Een stuk hoger, doch nog steeds geen echte opwaartse impulsen. Kantelpunt trekken we dan ook fors omhoog. Sowieso al een hele mooie longtrade.

ONZE MENING: Longs beschermen.


Tomtom

weekGRAFIEK: " Zolang onder de 11 dienen we echter het jarenlange dalende trendkanaal te respecteren."

De koers daalde wederom 40%. Het aandeel zit gevangen tussen de 5 en de 11eur en dient uit te breken vooraleer meer richting. Aan de 2 kantelpunten kan met korte stoploss wel actie worden ondernomen want een koers kan ook gewoon jarenlang in die tradingrange blijven hangen en van 5 naar 11 is ook al een hele mooie rit.

ONZE MENING: Zijlijn.
 

Warehouses De Pauw

weekGRAFIEK: " De steunzone hield stand en we gingen flink up. We lijken zelfs uit te breken aan bovenzijde van het stijgende kanaal. Het nieuwe kantelpunt is zeer fors opgehoogd. Dips lijken nog koopwaardig voor hogere toppen."

We draaien nog steeds rond het kantelpunt. Dit ligt zeer kor tonder de koers. In het ruimere plaatje is er nog veel neerwaartse ruimte vooraleer de uptrend wordt gebroken. Uiteindelijk de 43.25 halen zou mooi zijn.

ONZE MENING: Longs beschermen.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tradeaplan UK · Heidestraat 71 · dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp