Copy

INDEXUPDATE | 09/22/2020


AEX  

dagGRAFIEK -  "AEX zat onder weerstand en boven steun. Vrijdag werd de steun gebroken en deze wordt nu weerstand. Zolang onder 553 blijft trend dalend. Het kanaal is voorlopig correctief, doch er ligt wel heel wat neerwaartse ruimte zolang het kanaal  intact blijft."

Vorige week keken we up, gisterenmorgen draaiden we de visie door het breken van de steun op vrijdag en waarschuwden we dat het fors kon gaan. Net op tijd, het knalde idd down. Rond 530 zou steun moeten liggen.
 
DAX

4uGRAFIEK - " We zoomen nog eens uit naar onze grote telling. Daar hebben we ofwel hier ergens een top ofwel nog eens doorstoten naar de 15000 zone."

Ook de Dax knalde down, ook hier is RSI nog oversold zodat een opvering normaal nog verkocht mag worden voor een lagere bodem
.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  Ook deze index kon niet opwaarts doorstoten, de 3450 zone die we aangaven als zware weerstand kon zelfs niet worden behaald. Ook hier kan men een dalend kanaal zien en nieuwe weerstand 3350 die eerst dient overwonnen te worden door de bulls."

Ook hier bleef dalend kanaal intact en dient de 3300 zone eerst overwonnen te worden alvorens de lucht opklaart.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp