Copy

INDEXUPDATE | 10/31/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: "Aex nog steeds in het kanaal. Heel veel guru's kijken short en dat kan ook, we hebben immers nog een openstaand lijntje down. Doch eerst moet daarvoor wel de groene lijn en de 652 zone neerwaarts breken, rond 680 weerstand."

Steun hield stand, dus het kan en mag naar 680 zolang dat het geval is. Eens onder de steun, ook pas enkel dan, dan wordt ons neerwaarts lijntje (588) mogelijks geactiveerd.
 

DAX

4uGRAFIEK - " Exact de rode lijn was weerstand en de make or break zone kunnen we optrekken naar +-13.000. Boven de rode lijn kunnen minstens enkele 100-en punten up."

Steun hield mooi stand en koers bleef dan ook in het kanaal. Boven de trendlijn moesten we enkele 100-en punten up kijken en dat mag nog steeds. Pas boven de rode lijnen nemen bulls pas echt de macht. Onder de groene (+-13.200) nemen bears het over.
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Ook hier niets gebeurt, rood was weerstand en groen steun. 1 van de 2 moet nu breken."

Ook hier hield het kanaal stand en hadden we opwaarts lijntjes staan, het eerste vinken we af.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp