Copy

INDEXUPDATE | 06/28/2021


AEX  

4uGRAFIEK: " 725 kwam niet in gevaar, we zitten terug aan bovenzijde nu. We blijven van topvorming uitgaan zelfs bij een hogere top, die zou normaal dan met negatieve divergentie op de RSI moeten komen."

We blijven in het zijwaartse patroon, zolang boven 725 kan het verder up. De 4 down verwachten we vroeg of laat.
 

DAX

dagGRAFIEK - "Ook hier bleef steun intact en blijven we uitgaan van een nakende top in die golf 3, zoals we weten de moeilijkste golf om het einde ervan te timen."

Analyse ongewijzigd.
 
ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "Een mogelijke telling die we u niet willen onthouden, een soort van ending diagonal omdat het meer op een stijgend kanaal lijkt, elke golf dient dan in abc vorm te verlopen en elke golf dient korter te zijn dan de vorige. Onder de 4137 is deze telling invalide en lijkt daling toch al begonnen. Zolang die bodem standhoudt en de genoemde voorwaarden intact houden we deze telling aan, dit betekent dan ook nog minstens enkele weken zijwaarts hoger indien correct."

Terug aan bovenzijde kanaal, ideaal dus komende uren/dagen de top in deelgolf 3.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp