Copy

INDEXUPDATE | 09/01/2021


AEX  

dagGRAFIEK: "Een mooie verderzetting van de stijging. We zitten nu wel aan de bovenkant van een soort vlag en RSI moet nog overkocht gaan terug om de negatieve divergentie uit te wissen. Laatste handelsdag van de maand en kantelpunt kan wederom fors omhoog."

Ons kantelpunt hield nipt stand. Een nieuwe maand van start. Het maandextreem van vorige maand (798.5) hield mooi stand. Bulls moeten blijven duwen.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - " Uitbraak en terugtest, zoals steeds mooiste punt om in te stappen. Bulls moeten nu heft in handen blijven nemen en boven die 16050 geraken."

Dax moest toch een stap terug. Het blijft toch het zwakkere broertje. Dax 30 wordt vanaf vandaag ook Dax 40. Een nieuwe samenstelling van de index dus.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

uurGRAFIEK-  " RSI overkocht, kantelpunt kan fors omhoog terug. De zware weerstandslijn komt heel dichtbij nu, geen mooie plaats voor nieuwe longs dus, eerder flink afromen."

De zware weerstandslijn deed haar werk en ook kantelpunt deed exact wat deze moest doen, daarom dat we zo fan zijn van technisch analyse.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp