Copy

INDEXUPDATE | 01/22/2020

AEX  

DAGGRAFIEK -  "We kijken naar afronding van de golf iii', topje raden steeds gevaarlijk. De daling zou vrij fors en snel kunnen gaan, zone 580 zou mooi zijn om aldaar longs op te pikken."

Elke daling wordt voorlopig mooi opgevangen. Pas onder de 607 verwachten we meer daling, golf iii' doet zijn werk in het uitroken van shorters.


 
DAX

DAGGRAFIEK - "De 13580 vinken we alvast af. Ook hier kan de afronding van de deelgolf 3 er elk moment staan."

Ook hier een daling die onmiddellijk werd gerepareerd en waar we al fiks hoger staan vanmorgen, de 13715 en hoger lonkt. Het kantelpunt trekken we ook hier fors up nu, naar 13400.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

DAGGRAFIEK-  "Hogere toppen, wel met ND, opletten en winsten op longs afromen dus. Zone 3180 zal aantrekking geven eens de opwaartse iii' is afgerond."

Hogere toppen dienen te worden gebruikt om longs af te romen, dips kunnen nog worden gekocht. De 3363 staat al even aangegeven inzake aantrekking en afstoting.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp