Copy

INDEXUPDATE | 02/12/2020


AEX  

UURGRAFIEK -  "Voorkeurscenario werd gevolgd en die hogere top staat er bijna. Dan is de 'veilige' stijging dan wel weg en wordt het opletten. Indien we een draai komende dagen zouden inzetten kunnen we terug naar de 585. Niet te snel op in zetten, want we moeten eerst een topsignaal krijgen en tot zolang het bullfeestje duurt kan het up ook. Doch beschermen longs is nu wel aan de orde."

Elke up dient ook een 5 wave te zijn en aan deze voorwaarde werd gisteren voldaan. Longs mee beschermen aan onderzijde kanaal. Enkel bij een hogere top met ND kan short worden gepoogd, anders enkel bij breken onderzijde.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "Ook hier geen verrassingen, ideaal nog hoger naar ons doel, dan wordt het wel opletten."

En de hogere top die we al even aangaven staat er, heel dicht zijn we al bij de 13715, maar nog niet. Enkel short bij hogere top met ND of neerwaarts breken van de 13640.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

uurGRAFIEK-  "De down bleef idd beperkt en hier werd ons doel wel al bereikt, doch betreft minimumdoel dus het kan ook hier nog hoger, doch longs wel strikter beschermen nu."

Hier ook nog wat bescheiden hoger, hier was doel wel al bereikt. Onder de 3360 wordt het opletten, bulls moeten blijven pushen dus. Eens top gezet gaan we de bodem van de vorige golf 4 opzoeken. De 3300 dus.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp