Copy

INDEXUPDATE | 08/25/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: " Aex blijft heel mooi hangen, misschien krijgen we wel nog die 5 omhoog?"

Voorlopig enkel een beperkte bounce, even aanzien.
 

DAX

uGRAFIEK - "Netjes, Die subwave 5 van 3 dan de 4 omhoog en de 5 down die max c brak. Allemaal staan ze nu op de borden, ook positieve divergentie in golf 5 wat we steeds willen zien. Dan nu ideaal een forsere opvering. Drie opeenvolgende lagere bodems is ook een mogelijk bodempatroon dat het mogelijke einde van de daling ondersteunt."

Inderdaad een forsere opvering, aan weerstand nu, we worden nog niet enthousiast van de price action en de RSI die sterk stijgt maar niet overkocht wil gaan wat net wel nodig is voor de bulls.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

uGRAFIEK-  "Perfect bodem in golf 3 op de trendlijn, de 4 up en 5 down naar de aangegeven doelzone, mooi zo. Ook hier positieve divergentie en ideaal een forsere opvering."

Mooie bodem en voldoende puntjes up te sprokkelen. Eerste doel bereikt, namelijk een hogere top dan golf 4 waardoor vele shorts nu zijn uitgestopt. Ook hiert lijkt opvering eerder correctief voorlopig en gaat RSI voorlopig nog niet overkocht, de kou is nog niet uit de lucht dus.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp