Copy

Aandelenupdate 03/11/2019

 
In deze update:

AllianzAppleASMLFugroOntex, TeslaUCBUnilever

Allianz

WEEKGRAFIEK:  "De hogere top kwam er dan toch, soms moet men wat geduld hebben. Nu terug bovenzijde kanaal en een mooiere 5wave up. We moeten nu wel degelijk rekening houden met een golf 4 down."

Topjeraden is gevaarlijk, blijkt maar weer, bevestiging dient afgewacht te worden. Zolang we ons boven de 209 bevinden is er niet veel aan de hand en kan het up, pas eronder draaien we mee short.

ONZE MENING: Aan de zijlijn

Apple

DAG-WEEKGRAFIEK-  "Zoals gezegd, heel belangrijk om vooral dit aandeel kort te blijven opvolgen, daar het de maatstaf is voor het beursgebeuren. We zitten bovenaan een mogelijke wig, doch ook RSI nog OB, dus enkel bij ND bij overthrow of bij neerwaarts breken van de 227 mee short."

De mogelijke wig werd ongeldig gemaakt, trend is up en we maakten ons maar ongerust onder de 227 die totaal niet in gevaar kwam. Eerste haarscheuren onder de 247 en we trekken het shortniveau op naar 236.

ONZE MENING: Beschermen van eventuele longs.

ASML

DAGGRAFIEK:  "Vorige analyse gaven we een stijgende wig en ND aan, ideaal volgt bij een wig op het einde een fake breakout gevolgd door een forse beweging de andere zijde op. Dit bleek nu het geval ook bij ASML. Pal op de steun sloten we, bij neerwaartse break kan wie nog niet short meespringen."

De neerwaartse breuk kwam er niet, shorts dus niet actief. Ook hier kijken we nog short, pas instappen bij koersen onder de 233.

ONZE MENING: Short kijken nu.

Fugro

WEEKGRAFIEK: "Na ettelijke bouncepogingen vanop de steunlijn brak deze uiteindelijk neerwaarts. Onder de 10eur hebben we niets long te zoeken in dit aandeel. Voor longs dienen nu de dalende weerstandslijnen en de horizontale barriere doorbroken te worden."

De dalende weerstandslijn brak, de 10-11.5eur weerstand nog niet. RSI stijgt ook al (te)hard door, we moeten dus nog rekening houden met een moeilijke periode.

ONZE MENING: Verbetering technisch plaatje doch nog zware hindernissen. 

Ontex

DAGGRAFIEK: "De koers zakte door het trendkanaal, de PD op de RSI was een eventuele longpoging waard. Doch laat ons maar streng zijn, zolang de koersen zich onder de 15 bevinden is er een sterk neerwaarts risico."

De PD deed zijn werk, doch onder de 15 dienden we op te letten. Hoe te handelen dan, ofwel risico nemen en gaan voor de PD met stoploss op de bodem, ofwel (waar we voorkeur aan geven) de eventuele uitbraak afwachten en de terugtest en dan kan je met heel korte stop een poging wagen (rode vierkant dus).

ONZE MENING: zijlijn.

Tesla

DAGGRAFIEK: "De koers maakte een extra bodem en kon nadien mooi herstellen. Pal op onze rode lijn plofte de koers "wegens slechte resultaten" neerwaarts. Leuk te zien dat genoemde getallen mooi hun werk doen."

De koers ging nog wat verder down en keerde dan de kar. Boven het kantelpunt is het long, dat wisten we. Een opwaartse versnelling kwam er ook pas boven/aan het kantelpunt. Aan de bovenzijde is 355-360 weerstand.

ONZE MENING: Tradingrange 260-360.

UCB

DAGGRAFIEK  "Een forse bounce vroegen we en die kregen we ;-) Nu zijn we echter terug in de buurt van weerstand aangekomen en dus eerder een punt om de mooie snelle winst te verzilveren."

De 77 bleef sindsdien haar werk doen als weerstand. Steun aan onderzijde deed haar werk, eens zien of de weerstand rond de 76 ook haar werk kan blijven doen.

ONZE MENING: Zijlijn.

Unilever

WEEKGRAFIEK- "De koers kon er nog een plusje uitpersen, doch de ND bleef staan en de weerstand was idd echt wel zwaar. Wederom kan zien, neerwaartse break kanaal en terugtest met ND gaf de top aan. Nu wordt het toch opletten dat we geen grotere correctie gaan krijgen."

Belangrijk dat we net zoals Apple, dit zwaargewicht voor de AEX kort opvolgen. We waarschuwden voor een correctie. De correctie kwam er, zolang we ons boven de zware 50steun bevinden blijft het echter kort op de bal spelen met shorts.

ONZE MENING: Zware weerstand deed haar werk.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tradeaplan UK · Heidestraat 71 · dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp