Copy

INDEXUPDATE | 05/25/2022

Huishoudelijke mededeling. Met de feestdag morgen ben ik enkel deze voormiddag nog aanwezig en pas terug voor de aandelenupdate op zondag. Trade safe !!AEX  
 
dagGRAFIEK: "Afwachten, meer kunnen we niet doen. Eens een lijntje bereikt wordt, dan moet je erin doch wat er dan gebeurt, dat beslist de beurs. Onze voorkeur gaat uit naar een 2de correctieve up beweging, onder de lijntjes kunnen we forser down."

Wat een getreuzel zeg. De analyse blijft staan, maar die uitbraak laat lang op zich wachten. Doch zoals steeds, zolang een telling niet ongeldig wordt, houden we ze aan.
 
 

DAX

dagGRAFIEK - "Ongewijzigde analyse, mag opwaarts uitbreken, de 14130 moet daarvoor eerst up breken."

Ook hier houden we de 16k als doel aan, maar mogen de 2 horizontale lijntjes nu wel uitgenomen worden. Deze krapte blijft niet duren een enorme knaller komt er aan.
 

ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Overal mogelijks omgekeerde hoofd schouder bewegingen, doch de neklijnen moeten wel gebroken worden om deze te activeren. Pas boven 3980 krijgen de bulls lucht dus."

Ook hier, gelukkig, blijft het positieve beeld intact en houden we boven 3980 de 4200 zone als eerste doel aan.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp