Copy

INDEXUPDATE | 06/09/2022
AEX  
 
4uGRAFIEK: " Een zijwaarts dagje gisteren. Er lijkt zich een driehoek te vormen. dat zou betekenen dat we nog een laatste downpoot richting de +-705 nodig zouden hebben waarna we opwaarts zouden kunnen uitbreken. Bij het breken van de onderzijde vervalt het patroon."

705.xx vinken we af, mooi zo. Nu is het aan de ECB/Lagarde om vanmiddag voor voldoende ruis te zorgen zodat we ook die laatste beweging omhoog krijgen om het patroon af te ronden.
 
 

DAX

4uGRAFIEK - "Een mooie daling naar de steunlijn. Amper stoploss was nodig. Voorlopig hier een onduidelijker patroon. De max C en grotere C rond 16k staan in het grotere plaatje nog steeds als doel."

Met daling in de andere indices in golf e was ook hier niet de verwachting dat we echt gingen stijgen. Voorlopig enkel een terugtest uitbraak lijkt het, maar zoals gisteren patroon hier minder duidelijk.
 
 

ES (=future van de S&P500)    

4uGRAFIEK-  "4080 was mooi steun. 4172 weerstand kort frame en onderzijde steun. Ideaal een wave e down waarna een opwaartse uitbraak voor onze wave v zou kunnen volgen."

Ook hier mogen we echt niet klagen. 4172 bleef mooi weerstand voor golf d en we kregen de daling in golf e. Nu moeten we vandaag boven 4080 blijven en opwaarts uitbreken.
 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp