Copy

INDEXUPDATE | 02/18/2021


AEX  

weekGRAFIEK -  "Uitgezoomd zien we een mooi stijgend kanaal. De vorm van deze 'laatste' upmove is nog onzeker. Eigenlijk zien we liefste deze laatste golf in 5 bewegingen. Er staan er nu nog maar 3. Dus ofwel ergens hier down voor de 4 en dan de 5 omhoog, dan zouden we een soort van ending diagonal krijgen waarin elke upmove korter is dan de vorige. Ofwel schieten we direct door, maar dan echt fors, zelfs boven ons doel van 732 en dan krijgen we een meer klassieke 5 wave. Dus komende dagen belangrijk voor onze telling."

Nogmaals uitzoomen naar onze voorkeurstelling. toppen in golf 3, down naar +-650 en dan 732. Dat zou het mooiste zijn.
 
DAX

weekGRAFIEK - "Bulls konden jammer genoeg geen uitbraak forceren hoewel dit wel onze voorkeur heeft."

Zolang geen uitbraak is er neerwaarts risico. Ook hier kijken we ideaal naar een top ergens hier in golf 3 waarna ook hier 4 down en 5 up.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

dagGRAFIEK-  "Kijken we terug naar het grote plaatje dan zien we dat zolang in paarse stijgende kanaal het om topjeraden gaat, waarin we nu wel in onze mogelijke draaizone zijn aangekomen. Wie wacht op bevestiging die dient te wachten op slotkoersen onder 3820."

Leuk dat de beurs net op onze draaidag mooie down vertoonde. Eens bodem eruit valt zouden we heel stuk lager kunnen in golf 4.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp