Copy

INDEXUPDATE | 01/30/2020

AEX  

UURGRAFIEK -  "Zolang de AEX koerst onder ons kantelpunt van 607 blijft trend wel down. We zien ook een NR ontstaan. Indien RSI niet OB gaat zal dit de koers terug neerwaarts duwen, opletten dus of de RSI al dan niet boven de 70 komt."

RSI ging niet boven de 70 en met een hoogste koers van 606.66 topte de index mooi onder de 607. Het mooiste van de daling is nu weg, want of de RSI nu nog OS zal gaan of we een lagere bodem met PD gaan zetten is onduidelijk. 


 
DAX

uurGRAFIEK - "De 13189 speelde inderdaad zijn rol als scheidsrechter. Net zoals bij de AEX zagen we eerst een NR die de koers lager duwde en dan nadien een iets lagere bodem met PD en een opvering naar bovenzijde van ons trendkanaal. 13350-13400 was eerst steun, nu weerstand."

Ook hier deed de 50pt weerstand zijn werk. Ook hier dient eventuele winst op shorts grotendeels te worden veiliggesteld.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

DAGGRAFIEK-  "Een opvering vanaf onderzijde kanaal en sluiten gap, zolang onder de 3314-3318 is trend down, een hogere top valt niet uit te sluiten maar zou ook, indien met ND een topsignaal betekenen."

Ook hier werden de winsten grotendeels prijsgegeven doch het opwaartse kanaal werd nog niet gebroken en dat is wel nodig voor verdere daling.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp