Copy

INDEXUPDATE | 01/08/2020

AEX  

DAGGRAFIEK -  "De 604 houdt nog steeds stand, we moeten dus nog steeds rekening houden met een hogere top. Het einde van een golf 3 is dan ook het moeilijkste te bepalen in de gehele elliott wave techniek. De golf iv down dienen we te gebruiken om de laatste golf v mee up te traden."

Een strijd rond de 604. Analyse blijft ongewijzigd: we kunnen een hogere top niet uitsluiten doch nu of na die hogere top een down naar onder de 586.


 
DAX

DAGGRAFIEK - "Het doel 13715 staat nog open, doch de 13175 moet dan wel terug snel overwonnen worden door de bulls."

De 13175 vormde perfect het draaipunt terug. Analyse ongewijzigd, in navolging van de andere indices kunnen we een laatste hogere top niet uitsluiten, doch ongeacht of dit gebeurt, ook hier normaal sowieso een down in het vooruitzicht komende weken.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

DAGGRAFIEK "De zone 3253-3278 zou na de aantrekking, weerstand moeten geven en hier hebben we 3000 genoemd als doel down. 250punten down dus, ook al zal dit niet in een streep gaan en kunnen we ook hier een marginale hogere top niet uitsluiten, doch ook hier, down dus. Eerste doel 3185 zone"

En deze klapper vinken we alvast af, pal naar ons doel en sterke opvering daar. We mogen een hogere top niet uitsluiten, doch zoals we weten verwachten we deze maand een interimtop.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp