Copy

INDEXUPDATE | 03/18/2020


AEX  

4uGRAFIEK -  "399 was belangrijk dat wisten we en op dat niveau werd idd een PD gevormd. Zolang we ons in de 2 dalende kanalen bevinden blijft de trend dalend, dat wordt dus de opdracht van de bull."

De 428 hield stand, dus down was het. We verlagen dit kantelpunt nu naar 420. Qua tijd gaven we dinsdag en donderdag aan. Morgen donderdag is een zeer belangrijke dag vanuit fibonacci en houden we nog steeds aan als mogelijke draaidag. Prijstechnisch zit alles nog goed, niet te diep onder max c en een diepere bodem zou mooie PD kunnen geven.
 
DAX

MAANDGRAFIEK - "Koers hield in rond de steun, doch we zien ook dat zolang onder de 9000 de koers dalend is."

Dax 9000 hield het ook perfect. De zone die voor ons zou moeten houden (daar we hier al onder max c zitten) is 8150-7460. Hier hebben we vele raakpunten in het verleden. Eens bodem gezet kunnen we ook hier fors up, 11500 lijkt haalbaar, nadien zou dan ook hier een grotere dalingsgolf moeten beginnen.

 
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "De groene zone werd net niet getikt, wel al een PD. Amerika blijft duidelijk sterker liggen. Ook hier moeten we eerst uit dalende kanaal voor trend kan draaien, eens up kijken we naar 3000 zone."

Verhaal blijft hetzelfde, we zoeken naar een bodem in de groene zone met PD. Het mooiste voor technische analyse zou zijn dat de voorgaande bodem doorbroken wordt op 2323 want dan moet het echt wel verder crashen toch? ;-)

 

De Dow gaven we aan dat bodem tussen 20000 en 19300 onze voorkeur heeft en gisteren pas zagen we pas voor het eerst een dip onder de 20k. Ook hier ideaal bodemvorming boven max c.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp