Copy

Aandelenupdate 16/02/2020

 
Airfance

WEEKGRAFIEK: "Enkel in de buurt van de 8.5 lijken longs interessant Mooie PD afwachten om eventueel long in te stappen."

Een mooie PD kwam er niet, steun deed wel haar werk. Opletten aan de 10eur weerstand.

ONZE MENING: Wie long zit roomt best een deel aan weerstand af.

ASML

WEEKGRAFIEK: "Deze week brak de 265 en kregen we de versnelling naar beneden, geen topjeraden nodig. Gedraaid van long naar short dus. Aangekomen al bij de eerste steunlijn, doch 240 lijkt een mooi doel."

De eerste steunlijn gaf al voldoende steun om de koers terug te laten opsperen. Boven kantelpunt 265 hadden shorts geen zin meer. RSI nog steeds OB en kantelpunt kunnen we fors ophogen naar 275.

ONZE MENING: Gedraaid van short naar long.

Commerzbank

DAGGRAFIEK: "De koers brak opwaarts uit het dalende kanaal en dat gaf een eerste instapmogelijkheid. Vaste lezers weten dat er normaal/veelal een beter instapmoment komt, namelijk de terugtest van de uitbraak. Of deze komt weet je dus nooit, doch als die komt krijg je de kans om met een heel mooie risk reward in te stappen."

Een verdere up en zelfs uitbraak uit het kanaal met RSI OB, de 6.4 zou op kort frame moeten standhouden.

ONZE MENING: Longs actief.

Deutsche Bank

MAANDGRAFIEK: " Technisch gezien was er veel opwaartse ruimte en deze week gaf dat al een +15%. De koers heeft ruimte tot 13+-, of we daar geraken weten we niet. Wie long zit houdt strakke stoploss aan. Fundamenteel zijn we geen voordstander van dit aandeel."

Deze week terug een mooie plus, er is nog volop ruimte naar boven, stoploss strak blijven aanhouden.

ONZE MENING: Eventuele longs strak beschermen.

Lotus Bakeries

DAGGRAFIEK: "We gaven 2 weken gelden een smalle zone aan waar de uitbraak de richting zou van bepalen. We zitten in een opwaartse trend dus op zich heeft up de voorkeur. De koers brak idd naar boven uit, bij een terugtest  van de 2800 moet deze dus wel houden nu voor de bulls."

Deze week kon u perfect traden wat vorig weekend werd aangegeven. We kregen idd een test naar de 2800 en we speerden 10% naar boven, naar de bovenkant van het trendkanaal waar steeds een deel winst mag/moet worden genomen.

ONZE MENING: Deel longs afromen.

Shopify  

DAGGRAFIEK: " Boven kantelpunt 350 was het long dus.We zijn aangekomen aan weerstand, doch net zoals bij vele andere aandelen lijkt een dip te moeten aangewend om nog een laatste maal long te gaan."

Een dip naar onderzijde kanaal was voldoende om de koers met 20% !! te laten opveren. Stippellijn moet houden voor bulls en tegen de volle zwarte lijn van het bovenste trendkanaal mag/moet deels winst worden genomen.

ONZE MENING: Uptrend intact.

Volkswagen

WEEKGRAFIEK:  "Beide lijnen werden opwaarts gebroken doch euforie moet er nog niet zijn, beter even aan zijlijn."

De aangegeven ND deed zijn werk, zolang de 140 zone standhoudt kan het aandeel verder up.

ONZE MENING: In buurt van 140-145 kan long met korte stoploss worden gepoogd.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tradeaplan UK · Heidestraat 71 · dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp