Copy

INDEXUPDATE | 02/11/2020


AEX  

4UURGRAFIEK -  "Nog steeds is niet uitgemaakt of de volledige 5wave is afgerond of dat we enkel nog maar golf 3 hebben afgerond en nu in de 4 down zitten, in dat geval volgt immers de 5 up nog."

Voorkeurscenario werd gevolgd en die hogere top staat er bijna. Dan is de 'veilige' stijging dan wel weg en wordt het opletten. Indien we een draai komende dagen zouden inzetten kunnen we terug naar de 585. Niet te snel op in zetten, want we moeten eerst een topsignaal krijgen en tot zolang het bullfeestje duurt kan het up ook. Doch beschermen longs is nu wel aan de orde.


 
DAX

4UURGRAFIEK - "Ook bij de Dax kan het zijn dat we de 5 up nog moeten zetten. Dit was en blijft onze voorkeur."

Ook hier geen verrassingen, ideaal nog hoger naar ons doel, dan wordt het wel opletten.
 
 
ES (=future van de S&P500)    

4uurGRAFIEK-  "Ook hier nog wat lager, maar ideaal nog steeds in de 4 down, dit zou inhouden dat downpotentieel beperkt zou moeten blijven."

De down bleef idd beperkt en hier werd ons doel wel al bereikt, doch betreft minimumdoel dus het kan ook hier nog hoger, doch longs wel strikter beschermen nu.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatief gebruik en is geen beleggingsadvies. Beleggingsbeslissingen dienen op eigen verantwoordelijkheid genomen te worden en publicist is niet aansprakelijk voor behaalde resultaten. Het handelen in financiële markten brengt risico’s met zich mee.

Twitter
tradeaplan.nl
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
trade a plan · dendermonde · Dendermonde 9200 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp